Diğer > Görüş ve Öneriler

Forumda etiketleme yapabilir miyiz?

<< < (6/6)

drbengu:
ben bazen kontrolden çıkıp teşekkür ettiğim şeye yeniden teşekkür etmeye uğraşıyorum bakıyorum.teşekkür butonu yok.acaba diyorum teşekkür edilmeyen bölüm mü bu :D  :P

nesliyaren:
@admin ; iyi gelecek elçileri benim bahsettiğim durumu anlamış ve olayı çözmüş ;)

Forumlarda arkadaşlarınla konuşmalarını şöyle yaya yaya uzatman için "@" işareti ve arkadaşının kullanıcı adını yazarak, arkadaşına bildirim gönderebilirsin. Örn. @ayferte

admin:
araştırıyoruz. her an bir sürpriz yapabiliriz :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@admin ; iyi gelecek elçileri benim bahsettiğim durumu anlamış ve olayı çözmüş ;)

Forumlarda arkadaşlarınla konuşmalarını şöyle yaya yaya uzatman için "@" işareti ve arkadaşının kullanıcı adını yazarak, arkadaşına bildirim gönderebilirsin. Örn. @ayferte

--- Alıntı sonu ---

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaraştırıyoruz. her an bir sürpriz yapabiliriz :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@admin ; iyi gelecek elçileri benim bahsettiğim durumu anlamış ve olayı çözmüş ;)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bu işinizi görür.

fatihstorm:
Özelden mesaj geliyor ama cevap veremiyorum bu nedir böyle foruma biraz daha katkı yap diye uyarı geliyor

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git