Diğer > Görüş ve Öneriler
Forumda etiketleme yapabilir miyiz?
drbengu:
ben bazen kontrolden çıkıp teşekkür ettiğim şeye yeniden teşekkür etmeye uğraşıyorum bakıyorum.teşekkür butonu yok.acaba diyorum teşekkür edilmeyen bölüm mü bu :D :P
nesliyaren:
@admin ; iyi gelecek elçileri benim bahsettiğim durumu anlamış ve olayı çözmüş ;)
Forumlarda arkadaşlarınla konuşmalarını şöyle yaya yaya uzatman için "@" işareti ve arkadaşının kullanıcı adını yazarak, arkadaşına bildirim gönderebilirsin. Örn. @ayferte
admin:
araştırıyoruz. her an bir sürpriz yapabiliriz :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin@admin ; iyi gelecek elçileri benim bahsettiğim durumu anlamış ve olayı çözmüş ;)
Forumlarda arkadaşlarınla konuşmalarını şöyle yaya yaya uzatman için "@" işareti ve arkadaşının kullanıcı adını yazarak, arkadaşına bildirim gönderebilirsin. Örn. @ayferte
--- Alıntı sonu ---
sanko86:
Kayit olun veya giris yapinaraştırıyoruz. her an bir sürpriz yapabiliriz :)
Kayit olun veya giris yapin@admin ; iyi gelecek elçileri benim bahsettiğim durumu anlamış ve olayı çözmüş ;)
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
Kayit olun veya giris yapin
bu işinizi görür.
fatihstorm:
Özelden mesaj geliyor ama cevap veremiyorum bu nedir böyle foruma biraz daha katkı yap diye uyarı geliyor
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git