bana 2 tane sms geldi demin...sorumuzu yanlış cevapladınız lütfen tekrar deneyiniz....
burdan cevabı verve olarak duyuran arkadaşlara teesüflerimi iletiyorum
((
Arkadaşım madem yanlış cevap olduğunu düşünüyosun neden araştırıp bize bildirmiyosun,eleştiri dediğin yapıcıysa bi anlam kazanır,alternatif bulmaman paylaşımdan ve araştırmadan yoksun biri olduğunu gösteirir.Kampanyacıya yakışmaz
bana 2 tane sms geldi demin...sorumuzu yanlış cevapladınız lütfen tekrar deneyiniz....
burdan cevabı verve olarak duyuran arkadaşlara teesüflerimi iletiyorum
((
Arkadaşım madem yanlış cevap olduğunu düşünüyosun neden araştırıp bize bildirmiyosun,eleştiri dediğin yapıcıysa bi anlam kazanır,alternatif bulmaman paylaşımdan ve araştırmadan yoksun biri olduğunu gösteirir.Kampanyacıya yakışmaz 
bu mesajın proje 13 ile alakası yokmuş...benden kaynaklanmıyor konu...ford fiesta zamanı ile proje13 ün sms'leri nasıl olmuşsa karışmış herkese alakasız sms'ler gitmiş...gelen sms proje13 e aitmiş, ki o yarışmaya katılmadıgımız halde...verve ile alakası yokmuş...
iş antlaşması mı
haa senin en özel, kişisel bilgilerini kabul etmedigin halde, başka başka ajanslara firmalara yarışmalara...vs satacaklar veya verecekler...kendi pintilikleri yüzünden 2 farklı kampanya numarası almayı önemsemeyecekler, basit bir kampanyayı bile eline yüzüne bulaştırcaklar...sonra ben araştırmıyor olacagım...

size başarılar
iş antlaşması mı
haa senin en özel, kişisel bilgilerini kabul etmedigin halde, başka başka ajanslara firmalara yarışmalara...vs satacaklar veya verecekler...kendi pintilikleri yüzünden 2 farklı kampanya numarası almayı önemsemeyecekler, basit bir kampanyayı bile eline yüzüne bulaştırcaklar...sonra ben araştırmıyor olacagım...

size başarılar
siz cevapları tekrar araştırma hakkına sahipsiniz bir de bu firmanın iki yarışma arasında bilgileri paylaştığı da çok açık.cevap verenlere teessüf etmeden önce sizde araştırın ve yanlışlık varsa düzeltilmesine yardımcı olun.yukarıdaki arkadaşla aynı görüşü paylaşıyorum.siz burada kime ne için yükleniyorsunuz onu da anlamış değilim.buradaki herkes katılımcı.yarışmanın firması değil.!!!!
bana da sms geldi sorunun cevabını internetten bulup verve yaptık 1 gün sonra yanlış cevap diye sms geldi.
bana da sms geldi sorunun cevabını internetten bulup verve yaptık 1 gün sonra yanlış cevap diye sms geldi.
aynen bizlerede öyle oldu arkadaşım dalga geçiyolar sanki...
ben demiştim fason diye daha ben hiç bişey yazmadım. yanlış cevap verdiniz diye msj geldi
arkadaşlar 3 yarışmada birbirine karıştı
fiesta zamanının cevabı verve yolladık ama sonucu ne belli değil
yanlış cevap mesajı proje 13 için geldi sayfadan diğer şıklar seçilip gönderilir o problem değil
hayatımızı değiştiren tasarımalarında sonucu belli değil
bilgi almak için mesaj attım bakalım sonuç ne olacak
verde için
--------------------------------------------------------------------------------
az önce forddan aradılar şikayetim üzerine ,msj geldimi dedilr geldi dedim,sonra sonuçları sordum,ford sitesinde açıklandı dedi ama baktım yoktu.