arkadaşlar dün fiestadan bana soru geldi cevaplamadım çünkü konturum yoktu.2007 frankurt araba fuarı ile ilgiliydi soru
5.haftanın sorusu
Can'ın t-shirt'ünde ne yazıyordu?
Just For Life Justice For All
Just Like Heaven Just Do It
Son katılım tarihi: 10 Kasım 2008, Saat: 23:59
cevap:Just For Life
telefonuna soru gelen varmı?
bana geldi cevap ford verde idi.saçmalık cevabı gönderen ilk 3 kişi diyor.o an internetin başında olmalısın o soruyu bulabilmek için.
Bu ne saçmalık anlamadım verve yazmıştım bugün cevabınız yanlış diye mesaj geldi.
bana 2 tane sms geldi demin...
sorumuzu yanlış cevapladınız lütfen tekrar deneyiniz....burdan cevabı
verve olarak duyuran arkadaşlara teesüflerimi iletiyorum

((
arkadaşlar mesaja bakın gönderen proje 13 fiesta zamanı ile alakalı değil
banada geldi mesaj yanlış tekrar dene diye
arkadaşlar mesaja bakın gönderen proje 13 fiesta zamanı ile alakalı değil
banada geldi mesaj yanlış tekrar dene diye
aynısı bana da geldi,bişey anlamadım bu işten ben.
Ama ben sadece o yarışma için mesaj attım başka soru göndermedim
bana 2 tane sms geldi demin...sorumuzu yanlış cevapladınız lütfen tekrar deneyiniz....
burdan cevabı verve olarak duyuran arkadaşlara teesüflerimi iletiyorum
((
biz internetten araştırıp cevabı verve diye bulduk ki zaten de öyle.ama bunun proje 13 cevapları ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.ben proje 13 ten değil fiesta zamanından sms aldım verve diye yanıtladım.daha iyisini yapabiliyorsanız siz de araştırın biz de sizden faydalanalım.burası sadece bir paylaşım platformu doğru yada yanlış yazılan bir şey için kimse sorumlu tutulamaz bence.gördüğünüz cevabı araştırma özgürlüğüne sahipsiniz sonuçta...
ayrıca banada yanlış diye cevap geldi.başka yapacağımız bir şey de yok.eğer proje 13 ile fiesta zamanının da bir bağlantısı varsa o zaman ford bilgilerimizi fox aracılığıyla yapılan bu yarışmaya vermiş demektir.çünkü ben de proje 13 e hiçbir katılım ve kayıt yapmadım ama banada sorunun cevabı yanlış smsi proje 13 ten geldi.bende anlamış değilim...bizden habersiz başka yarışmaya aktardılar herhalde bizi...