Arkadaşlar Gebze Center'da Pizza Hut vardı ama kapanmış. Anlayacağınız Suffle ve patates kızartmam yeni sahiplerini bekliyor. Özelden mesaj atan her 3. kişi şifreyi alır:) Tam bir kampanyacıyım ben ya:)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar Gebze Center'da Pizza Hut vardı ama kapanmış. Anlayacağınız Suffle ve patates kızartmam yeni sahiplerini bekliyor. Özelden mesaj atan her 3. kişi şifreyi alır:) Tam bir kampanyacıyım ben ya:)
benim kardeşimin sadece suflesi eksik kaldı diğerlerini arkadaşlar sağolsun tamamladılar
hani 3 e girdiysem sufle olursa

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirileri arkadamdan konuşuyormuş![]()
yüzüne dediğim şeyleri arkandan konuşmada bir sakınca görmüyorum![]()

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirileri arkadamdan konuşuyormuş![]()
yüzüne dediğim şeyleri arkandan konuşmada bir sakınca görmüyorum
gel hadi havuzlu bahçede bekliyorum yiyorsa gel tek gel ama biz 30 kişiyiz :DD
iyiki bir öğrendi havuzlu bahçeyi
adanaya yolun düşerse gel götüreyim sarışın amerikalı seni
Arkadaşlar Hera ve Eyefive 3. mesajı attılar, patatesi ve sufleyi götürdüler:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirileri arkadamdan konuşuyormuş![]()
hahahahahaiyiki bir öğrendi havuzlu bahçeyi
;Deyefıve havuzlubahce memleketınmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirileri arkadamdan konuşuyormuş![]()
hahahahahaiyiki bir öğrendi havuzlu bahçeyi
hahhahahaha havuzlubahcemı hahahah;Deyefıve havuzlubahce memleketınmı
adanada bir arkadaşı varmış havuzlu bahçe pis belalı demiş onu ağzında sakız ediyor bana
tereciye tere satıyor