0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpatates bide cola olursa benimde seri tamamlanmış olucak öğrenci kardeşime yollayacağım 1öğün 1 öğündür menün tamamlandı ahtapot gibi toplamış mübarek herkese dağıtıyor maşallah bak ya kıymet bileceğine var mı şurda benim gibi bi tane şaka yapıyorum takılıyorum ya bol kazan bol dağıt
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpatates bide cola olursa benimde seri tamamlanmış olucak öğrenci kardeşime yollayacağım 1öğün 1 öğündür menün tamamlandı ahtapot gibi toplamış mübarek herkese dağıtıyor maşallah bak ya kıymet bileceğine var mı şurda benim gibi bi tane
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpatates bide cola olursa benimde seri tamamlanmış olucak öğrenci kardeşime yollayacağım 1öğün 1 öğündür menün tamamlandı ahtapot gibi toplamış mübarek herkese dağıtıyor maşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpatates bide cola olursa benimde seri tamamlanmış olucak öğrenci kardeşime yollayacağım 1öğün 1 öğündür menün tamamlandı
patates bide cola olursa benimde seri tamamlanmış olucak öğrenci kardeşime yollayacağım 1öğün 1 öğündür
bir sufflem bile yok.var mı kodu olan ¿kendim için değil, hanım çok istiyor
@simge87 ya sanamı diyom o sömürücü lafını o kendini bilir çıkar birazdan merak etme
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir sufflem bile yok.var mı kodu olan ¿kendim için değil, hanım çok istiyor olsa verirdim ama malesef kodlarım tükendi
birileri arkadamdan konuşuyormuş