kasa acildi ama benim acilmadan önce gönderdigim onlarca sifre yalan oldu.. ayni numara üzerinden üye oldum resmi sitede yazdigina göre otomatik hesabima gecmesi gerekti ama gecmedi ne is anlamadim
Aynısı bende oldu puanlarım yüklenmedi

Site açılmadan önce Kodları girerken 053.. diye girdim yani numaramın başına sıfır koyarak ama şimdi siteye üye oldum 53.. diye puanlarım yok inşallah yakın zamanda yüklenir
kasa acildi ama benim acilmadan önce gönderdigim onlarca sifre yalan oldu.. ayni numara üzerinden üye oldum resmi sitede yazdigina göre otomatik hesabima gecmesi gerekti ama gecmedi ne is anlamadim
Aynısı bende oldu puanlarım yüklenmedi
Site açılmadan önce Kodları girerken 053.. diye girdim yani numaramın başına sıfır koyarak ama şimdi siteye üye oldum 53.. diye puanlarım yok inşallah yakın zamanda yüklenir 
Daha önce de yazdım arkadaşlar:
"Eğer hediyeler ilan edilmeden önce siteye kod girdiysen, merak etme, hepsini kayıt ettik. 9 Eylül 2011'e kadar puanların hesabına yüklenmiş olcak."
Annemin tanıdığı bi lokantacıdan büyük ihtimal hergün yaklaşık 50 puan gibi birşey gelecek

Bu çok iyi haber oldu benim için.1 ayda haftasonları hariç 1000 puan ediyor

1000puan yapıp ödül almaya başlarım artık.
bugün iftar yemeğinde o kadar çok teneke cola vardı ki hepside çöpe gitti herkesmi cola içer yaw en az 100 vardı
bu arad fark etti,nizmi bilmiyorum şifreli colaların tadı biraz garip geldi bana. diğerleri daha hoştu
bu açma halkalarını saklamak zorunda değiliz herhalde değil mi??
bu açma halkalarını saklamak zorunda değiliz herhalde değil mi?? 
Kutu kolada şifre tam olarak nerede yer alıyor?