ne biskrem ne tutku ne çizi ne krispiaçken dahada sinirleniyorum ya bu ne şanssızlık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsölemicemçok kıskandım zaten seni
kıskananlar çatlasın demiycem yakışmaz banaallah herkese kazanmayı nasip etsin biskrem şans işi ama tutkuyu bileğimin hakkıyla kazandık ( neron la birlikte )

en iyisi sen bana bibiskrem ver susayım:)
 en iyisi sen bana bibiskrem ver susayım:)
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsölemicemçok kıskandım zaten seni
kıskananlar çatlasın demiycem yakışmaz banaallah herkese kazanmayı nasip etsin biskrem şans işi ama tutkuyu bileğimin hakkıyla kazandık ( neron la birlikte )

senin bileğinin hakkıyla ama neronla beraber mi kazandınız. neron duymasınen iyisi sen bana bibiskrem ver susayım:)

hem susma sustukça sıra sana gelecek
 hem susma sustukça sıra sana gelecek  biskrem kalmadı ayrıca
 biskrem kalmadı ayrıca  

bana soruyorsanız çok sorun ediyorum

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana soruyorsanız çok sorun ediyorum
aaa sen sorun ediyosan ben bi kaç tane daha kazanim

(valla müstehak :p )
 (valla müstehak :p )
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana soruyorsanız çok sorun ediyorum

hırrrr

valla hiç aklıma birşey gelmediği ve saçma sapan şeyler yazdığım için sen devam et. kilo al.sonra zayıflama yarışması var mı diye dolan ortalarda(valla müstehak :p )

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana soruyorsanız çok sorun ediyorum

hırrrr

valla hiç aklıma birşey gelmediği ve saçma sapan şeyler yazdığım için sen devam et. kilo al.sonra zayıflama yarışması var mı diye dolan ortalarda(valla müstehak :p )
yok ben kazanıyom çoluk çocuğa dağıtıyom mahallede toplam 3 tane falan yemişimdir oooo kadar bisküviden

)))))))))
)))))))))