0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu gün kimse biskrem istemiyor sanırım bu sayfada hiç hareket yok yada bende başka herkese çıkmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gün kimse biskrem istemiyor sanırım bu sayfada hiç hareket yok yada bende başka herkese çıkmış yok candan valla başkasını bilmem de ben umudu kestim
geçen hafta çarşamba günü açıklanmıştı yine öyle olabilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gün kimse biskrem istemiyor sanırım bu sayfada hiç hareket yok yada bende başka herkese çıkmış yok candan valla başkasını bilmem de ben umudu kestim olurmu hiç kısmetinde varsa gelir yemendenkısmette yoksa ne gelir elden demişler bugün çıkar inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen hafta çarşamba günü açıklanmıştı yine öyle olabilirhayır salı günü 4 gibi açıklanmıştı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen hafta çarşamba günü açıklanmıştı yine öyle olabilirhayır salı günü 4 gibi açıklanmıştı26 ocak çrşmba 13.57 sen yazmışsın hatta ilk