arkadaşlar şifreyi yazarken yanlış diyorsa başında 0 varsa eklemeyin ben görüştüm firma ile migrosa gittim aldım biletlerimi
gerçekten çok sevindim bende halledebilirsem buraya yazarım..afiyet olsun..
izmirde olupta dondurmasına kavuşan oldumu acaba eğer varsa hangi semtdeki migrostan
arkadaşlar şifreyi yazarken yanlış diyorsa başında 0 varsa eklemeyin ben görüştüm firma ile migrosa gittim aldım biletlerimi 
tşklr marlboro. senin 0 uyarı mesajın sayesinde bende oğluma söylemiştim. bizimde ilk sayı 0 dı hata demiş hemen 0 olmadan denemiş.pastası kolunun altında geldi. başka hiç bir sorunda olmamış.
birde kasada kızlar çok şaşırmış sormuşlar nasıl kazandın diye yavrumda bi güzel anlatmış bizde yapalım ya ne güzel falan demişler. artık bitti 2 hafta önceydi demiş:)kızlarda epey üzülmüş. benimki sevinçle anlattı.
tşkr benimde tekinde 0 vardı alamamıştım hata diodu yarın deneyim bakalım alabilecemmi
kesin alırsın. migrostan pastayı alan daha fazla pay alıyor pastadan biliyorsun degilmi:)))))
izmirde olupta dondurmasına kavuşan oldumu acaba eğer varsa hangi semtdeki migrostan 
üçyoldaki migrostan kuponumu aldım önümüzdeki ay pasta gelir dediler.yarın balçovadaki migrosa sorucam bilgi veririrm