0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burdaki mesajları okuduktan sonra 20 nisan gibi gidicem migrosa o zamana kadar herkez harcar biliyorsunuz daha süre var ürünlerde havalar ısınınca fazlalaşır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburdaki mesajları okuduktan sonra 20 nisan gibi gidicem migrosa o zamana kadar herkez harcar biliyorsunuz daha süre var ürünlerde havalar ısınınca fazlalaşır bence biran önce kuponunu al.ben bugün alamadım kupon basılmıştır diyorbaşkalarını şifreni deneyip almadan kuponunu al elinde bulunsun 20nisanda pastanı alırsın o sorun olmaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinehehehe benimeşimede gelmiş...yarın alırız inşallah..alan arkadaşlar resim eklesede görsek :aman sukunet resım falan deme agrasıf ve komplekslı arkadaslarımızı bıse kızabılır" neyıne bakacaann pasta ıste allah allaahh"veya"resımı napcaksın hıcmı pasta gormedınveya "ay ben sana yalanmı solıcem yaaa yedık bıttı ne resımı" diyebılır aman dıyım
ehehehe benimeşimede gelmiş...yarın alırız inşallah..alan arkadaşlar resim eklesede görsek :
ben kayıt ol kısmını tamamen boş bırakmışım mail atsam bişiler yaparlarmı ki tüh