0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşifrelerini kullanmayanlar varsa bana özel atarlarsa sevinirim. teşekkürler...kendin oynayıp alsana işin ne ilk mesajdan ..Toptancı galiba elindeki şifreeleri vermek isteyn arkadaşlar vardı mesajı onlara yazdım.ayrıca bu sitede keyif kahyalığı yapıldığını bilmiyordum...ben anlamadım keyif kahyalığı yapmaya mı geldin şifre toplamaya mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşifrelerini kullanmayanlar varsa bana özel atarlarsa sevinirim. teşekkürler...kendin oynayıp alsana işin ne ilk mesajdan ..Toptancı galiba elindeki şifreeleri vermek isteyn arkadaşlar vardı mesajı onlara yazdım.ayrıca bu sitede keyif kahyalığı yapıldığını bilmiyordum...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşifrelerini kullanmayanlar varsa bana özel atarlarsa sevinirim. teşekkürler...kendin oynayıp alsana işin ne ilk mesajdan ..Toptancı galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşifrelerini kullanmayanlar varsa bana özel atarlarsa sevinirim. teşekkürler...kendin oynayıp alsana işin ne ilk mesajdan ..
şifrelerini kullanmayanlar varsa bana özel atarlarsa sevinirim. teşekkürler...
daha alamadık....şimdi arayıp sordum.ankamall migrosa daha hiç gelmemiş.gidecekler boşuna gitmesin....haftaya gelebilirmiş.