0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10 tane şifre almıştım, 2 tanesi hata verdi (Allahtan verdi) 8 tane aldım, ne ben ne de çocuklarım hiç beğenmedi,balık tadı yok, ketçapla bi nebze yiyebildik..
beylikdüzü migrosa bugün gittim almak için kalmamış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşifrelerini kullanmayanlar varsa bana özel atarlarsa sevinirim. teşekkürler...kendin oynayıp alsana işin ne ilk mesajdan ..Toptancı galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşifrelerini kullanmayanlar varsa bana özel atarlarsa sevinirim. teşekkürler...kendin oynayıp alsana işin ne ilk mesajdan ..
şifrelerini kullanmayanlar varsa bana özel atarlarsa sevinirim. teşekkürler...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşifrelerini kullanmayanlar varsa bana özel atarlarsa sevinirim. teşekkürler...kendin oynayıp alsana işin ne ilk mesajdan ..Toptancı galiba elindeki şifreeleri vermek isteyn arkadaşlar vardı mesajı onlara yazdım.ayrıca bu sitede keyif kahyalığı yapıldığını bilmiyordum...