ben doğurana kadar tıp çok ilerler sanırım. önce karar vermemiz lazım bebek yapmak için,ondan önce evlenmem lazım,ondan önce evlenilcek birini bulmam lazım... ohhooooooo baya bi süre var önümde o yüzden şimdilik rahatım 
eeee madem o kadar uzak niye beni yoruyon karrrrrrrrrdeşimmmmmmmmmmm
valla sayenizde daha da bi uzar sanırım

korku da eklendi maddelere
canım çok tatlıdır benim ama

keşke işte normalin epudural olanı olsa
bende belki olur die dua ediorum yada bebekleri babalar taşısalar ve sezeryanla alsalar onlardan. nasılım

erkekler anlarlardı bayanların hali. sonradan desinler bakalım kolaysa bi şe
bende belki olur die dua ediorum yada bebekleri babalar taşısalar ve sezeryanla alsalar onlardan. nasılım 
amann anacım azcık bi dert tasa görsnler ortalığı birbirine katar onlar, allah erkeklere fiziksel gücü vermiş ama manevi gücü kadınlara vermiş, bak o kadar acıyı çekiyo kadınlar yine de gık demiyolar, bi erkeğin başına gelecek böyle,amanin dünyayı birbirine katarlar
amann anacım azcık bi dert tasa görsnler ortalığı birbirine katar onlar, allah erkeklere fiziksel gücü vermiş ama manevi gücü kadınlara vermiş, bak o kadar acıyı çekiyo kadınlar yine de gık demiyolar, bi erkeğin başına gelecek böyle,amanin dünyayı birbirine katarlar
aynen sana katılıyorum...