0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kasa acildi ama benim acilmadan önce gönderdigim onlarca sifre yalan oldu.. ayni numara üzerinden üye oldum resmi sitede yazdigina göre otomatik hesabima gecmesi gerekti ama gecmedi ne is anlamadim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkasa acildi ama benim acilmadan önce gönderdigim onlarca sifre yalan oldu.. ayni numara üzerinden üye oldum resmi sitede yazdigina göre otomatik hesabima gecmesi gerekti ama gecmedi ne is anlamadimAynısı bende oldu puanlarım yüklenmedi Site açılmadan önce Kodları girerken 053.. diye girdim yani numaramın başına sıfır koyarak ama şimdi siteye üye oldum 53.. diye puanlarım yok inşallah yakın zamanda yüklenir
Annemin tanıdığı bi lokantacıdan büyük ihtimal hergün yaklaşık 50 puan gibi birşey gelecek Bu çok iyi haber oldu benim için.1 ayda haftasonları hariç 1000 puan ediyor 1000puan yapıp ödül almaya başlarım artık.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnnemin tanıdığı bi lokantacıdan büyük ihtimal hergün yaklaşık 50 puan gibi birşey gelecek Bu çok iyi haber oldu benim için.1 ayda haftasonları hariç 1000 puan ediyor 1000puan yapıp ödül almaya başlarım artık. Coca - Cola gibi bir firma bence bu dükkanı güncellemeli..Bu verdikleri hiç tatmin edici değil..Madem reklam yapıyorsun Bilgisayar Çantası için 450 puan değer mi ki... ! (:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnnemin tanıdığı bi lokantacıdan büyük ihtimal hergün yaklaşık 50 puan gibi birşey gelecek Bu çok iyi haber oldu benim için.1 ayda haftasonları hariç 1000 puan ediyor 1000puan yapıp ödül almaya başlarım artık. Coca - Cola gibi bir firma bence bu dükkanı güncellemeli..Bu verdikleri hiç tatmin edici değil..Madem reklam yapıyorsun Bilgisayar Çantası için 450 puan değer mi ki... ! (:Katılıyorum.Zaten de güncellenecekmiş biri diyordu arayıp sormuş Umarım güzel ödüller gelir.Mesela mp3 gibi ödüller 3000 olabilir.
bu açma halkalarını saklamak zorunda değiliz herhalde değil mi??