rica ederim gönderdim bilgilerinizi katılan herkese teşekkur ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÇekilişi Kazananlar:
1-) beyaz güvercin
2-) yuksel blazer
KATILAN HERKESE TEŞEKKURLER KAZANAN ARKADASLARI TEBRİK EDİYORUM ADRESLERINI LUTFEN BANA İLETSIN Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
kazanmışım .çok teşekkür edermi sana ve firmaya
alacak ne vardan hediyem gelmedi cnm
kazanmışım .çok teşekkür edermi sana ve firmaya
rica ederim canım beyaz guvercınde ıletırse adresını gondercem fırmaya
canım banada henuz gelmedı sadece 1 arkadasa gıtmıs aynı anda gonderıldı hepsı bıraz daha beklıyelım
canım banada henuz gelmedı sadece 1 arkadasa gıtmıs aynı anda gonderıldı hepsı bıraz daha beklıyelım
banada gelmedi
ne gelecek bilginiz varmı?
banada gelmedi
tam ne gelcegı bellı degıl cnm hedıyesını alan arkadasımıza mantar seklınde dıs fırcası koymak ıcın suslerden gelmıs bıze ne gelcek bılmıyorum bakalım
banada gelmedi
tam ne gelcegı bellı degıl cnm hedıyesını alan arkadasımıza mantar seklınde dıs fırcası koymak ıcın suslerden gelmıs bıze ne gelcek bılmıyorum bakalım 
bekliyoruz bakalım canım,şansa ne gelecek acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÇekilişi Kazananlar:
1-) beyaz güvercin
2-) yuksel blazer
merhabalar yuksel blazer arkadasımız daha önce hedıye kazandıgı ıcın fırma ıkıncı kısıyı kendılerı secmek ıstedı lıstedıgı ılettım bıldırdıklerınde duyuru yapıcam kampanyama katılanlara duyuru