Linkleri görmeye yetkiniz yok.

Kayit olun veya 
giris yapincekiliş yapıldı kazananlar bılgılerını selen falcı öz bızzat ozel mesajla ıletın en kısa zamanda bakılcak falınıza.
faruk aslan
mesude aybar
Selma Onart 

kazanmışım teşekkürler 

diğer kazananlara da tebrikler

tebrıkler obur kampanyalarıma beklerım canım 

bende kazanmışım teşekkürler

merhaba ayakkabı sonucu ne oldu sonuçlanmadımı

merhaba ayakkabı sonucu ne oldu sonuçlanmadımı
yeliz diye bir arkadaş kazanmış ama çekiliş videosu yok. yani ben bulamadım belki de

merhabalar evet yeliz arkadasımız kazandı gonderdım 1 hafta ıcınde elınde olur vıdeo olayını malesef bılemıyorum cekılısle kardesıme cektırdım benı tanırsınız arkadaslar asla boyle bısede yalan olmaz ve selva kampanyasının sonucuda suan gonderdım selvaya haber beklıyorum onuda yakında acıklayacagım

merhabalar evet yeliz arkadasımız kazandı gonderdım 1 hafta ıcınde elınde olur vıdeo olayını malesef bılemıyorum cekılısle kardesıme cektırdım benı tanırsınız arkadaslar asla boyle bısede yalan olmaz ve selva kampanyasının sonucuda suan gonderdım selvaya haber beklıyorum onuda yakında acıklayacagım
forum kurallarına göre video yüklenmesi şart. moderatörler bu yüzden blog kampanyalarınızı forumda yayınlamanıza izin vermeyebilirler.

Kayit olun veya 
giris yapinforumda bir konuyla nasıl videolu çekiliş yapılacağı da belirtilmiş ordan bakabilirsiniz

Kayit olun veya 
giris yapin
						teşekkurler hemen bakıyorum