Diğer > Serbest Kürsü

Kar Yağıyor Her Yer Bembeyaz

<< < (16/50) > >>

venüsger:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay çok güzel harika fotolar çekilmişsiniz çamlığa gitmişsiniz anlaşılan bende o fotoların yazın çekilmiş olanları var kışın daha da güzel olmuş oraları
soğuğa da iyi dayanmışsınız ben donucam diye kara elimi bile sürmedim sobanın başından da ayrılmadım
karı severim yağarken izlemeyi severim ama oynamayı hiç sevmem

--- Alıntı sonu ---

Evet canım kışın daha güzel oluyor.Biz yazları da sık sık gidiyoruz ama kar yağdığı zaman çamlığın tadı başka oluyor.Biz soğuğu hissetmedik bile koşuşturmaktan. :D
Çamlık yolunun tam ortasına soba kurmuşlar,üstüne branda germişler,sobanın üzerine kestaneleri atmışlar,hemen yanında da mangalda sucuk ekmek yapıp hem kestaneleri hem sucuk ekmekleri satıyorlardı.En güzeli de orasıydı millet toplanmış bayram günü gibi.Oranın fotoğrafını çekmeyi unuttuk ama :)

papatya2882:
resimler gerçekten çok güzel.kar yağsada bizde çekinsek.

pLnLp:
ayyy son resime bayıldım inşallah istanbulda da 1 metre kar yapar da güzel açılar yakalarız  ;D ;D

erteb:
Pelincim yarından sonra tutsun İstanbul'da inşallah :) Yarın kardeşimin nişanı var. Annemler, akrabalar Bursa'dan gelecek. Yarın nişanı yapabilecek miyiz acaba çok merak ediyorum. Dışarda şiddetli rüzgar, kar, nasılsa henüz tutmadı.

papatya89:
balkonumuzun misafiri  :D :D :D :D :D :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git