Diğer > Serbest Kürsü

Kar Yağıyor Her Yer Bembeyaz

<< < (15/50) > >>

papatya89:
yaa devekusunu nerde gördnz :D :D bende hiç devekusu görmemişim bunu anladm :D :D :D
bizim burdada halaa kar yagıo cok imredm sze yaaaa :D :D

biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa devekusunu nerde gördnz :D :D bende hiç devekusu görmemişim bunu anladm :D :D :D
bizim burdada halaa kar yagıo cok imredm sze yaaaa :D :D

--- Alıntı sonu ---

Ailemizin deve kuşu bu.Yaz kış uğrarız yanına.Sahibinden yumurtasını aldıydık kuluçka makinesi yapıp çıkarttırıcağız diye.
Amann kim uğraşcak şimdi kuluçka makinesiyle deyip yumurtasını yediydik. :D :D :D
1 yıldır uğrayamıyorduk yanına sahibi değişmiş başka birisi devralmış burayı.Bu gün rahat rahat uğradık başımız dik. ;D
(15 yaşımdayken elektrikli battaniyede civciv çıkartmıştım.Termostat falan takmıştım isteyen olursa plan projesini veririm)

gamzemehmet:
arkadaşlar ellerinize sağlık .Gerçekten çok güzel fotoğraflar olmuş.Malesef Anyalya da böyle manzaraları sadece biz fotoğraflarda görebilyoruz.  :( Sizlere imrendim.

biolog:
Araya sanatsal bir fotoğrafımı atayım. :D

Bu fotografımda "hayat bazen bize, çekilmeyecek kadar sert ve soğuk olsada umudumuzun ışığı bizi her zaman sıcak tutacaktır"demek istedim. :)
Aslında bunu şimdi uydurdum, fotografı çekerken her yanım buz tuttuydu. :D

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

a.sena.a:
ay çok güzel harika fotolar çekilmişsiniz çamlığa gitmişsiniz anlaşılan bende o fotoların yazın çekilmiş olanları var kışın daha da güzel olmuş oraları
soğuğa da iyi dayanmışsınız ben donucam diye kara elimi bile sürmedim sobanın başından da ayrılmadım
karı severim yağarken izlemeyi severim ama oynamayı hiç sevmem

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git