Diğer > Serbest Kürsü
Kar Yağıyor Her Yer Bembeyaz
a.sena.a:
çok şeker olmuş ben de az önce yapmaya çalıştım ama tutturamadım bir türlü karı elime aldığımla dağıldığı bir oldu
pLnLp:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinPelincim yarından sonra tutsun İstanbul'da inşallah :) Yarın kardeşimin nişanı var. Annemler, akrabalar Bursa'dan gelecek. Yarın nişanı yapabilecek miyiz acaba çok merak ediyorum. Dışarda şiddetli rüzgar, kar, nasılsa henüz tutmadı.
--- Alıntı sonu ---
Bugun kar yok abla, sadece rüzgar var..
Hatta rüzgarın esintisinin sesi evin içine geliyor ;D
burcu84:
Ayy keşke denizliimmde olsaydım bende çamlığa çıkardık yaa :) burda hiç kar yağmıyormuş italyanın napoli kentine kara hasretimm :(
mehpare01:
fotoları gördükçe hayran kaldım offfff offfffffff adanaya kar yağmasını beklemek imkansız hayal olsa gerek bir süre önce bingölde bulunmuşdum ozaman görmüşdüm çok özledim karda yürümeyiiiiiiiiiiiiiiiiii
devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinfotoları gördükçe hayran kaldım offfff offfffffff adanaya kar yağmasını beklemek imkansız hayal olsa gerek bir süre önce bingölde bulunmuşdum ozaman görmüşdüm çok özledim karda yürümeyiiiiiiiiiiiiiiiiii
--- Alıntı sonu ---
adanada ancak yağmurludur ..inş. o da olur.. :D :D
fotolarda bir sıcaklık hakim..Profesyonellik akıyor ve bir o kadar da doğa ile bütünleşme..Özlemişiz karı..kardan adam yapmayı ne bileyim kar topu oynamayı..hoş geldin sennnn :D :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git