kazanan arkadaşlar iyi günlerde kullansın inşallah....sonuçlara bakarken kazanmam hayırlıysa kazanayım inşallah dedim demek hayırlı değilmiş
 kazanan arkadaşlar iyi günlerde kullansın inşallah....sonuçlara bakarken kazanmam hayırlıysa kazanayım inşallah dedim demek hayırlı değilmiş   diyip avutayım kendimi
 diyip avutayım kendimi   

ühü ühü gece gece bu yapılırmı yaaaaa
kazanamamışımkazanan arkadaşlar iyi günlerde kullansın inşallah....sonuçlara bakarken kazanmam hayırlıysa kazanayım inşallah dedim demek hayırlı değilmiş
diyip avutayım kendimi

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cok sevındım cok mutlu oldum gelınımız ıcın katılmıstım sımdı onada soyledım cok mutlu oldu
bugun aldıgım en guzel haber su ankı mutsuzlugumun ustune ılac gıbı ggeldı valla

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinühü ühü gece gece bu yapılırmı yaaaaa
kazanamamışımkazanan arkadaşlar iyi günlerde kullansın inşallah....sonuçlara bakarken kazanmam hayırlıysa kazanayım inşallah dedim demek hayırlı değilmiş
diyip avutayım kendimi

oyyyyyyyy oy esmam nerlere gidem bizz valla çok istiyodum bunu bennn elimiz böğrümüzde kaldı

firuzeyno10 ; temam temam mutluluk ağacı yarında seni bekliyormuş..tüm listelerde senin parlayan adın dökülecekmiş..ve bize de tebrik etmek kalıyor..şimdiden tebrik kartı hazırlamalıyım sana ..

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinühü ühü gece gece bu yapılırmı yaaaaa
diyip avutayım kendimi

kız esma kayrada kazanan esma sen değilsin demi?? sarlıam bacım ..aman boşver bizde manto kazandıkya hıhıhhhh
oyyyyyyyy oy esmam nerlere gidem bizz valla çok istiyodum bunu bennn elimiz böğrümüzde kaldıvay anaaaam vaaay kör bahtım kara talihiiiim gel birbirimize sarılıp ağlayalım bacııııım.....