0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
günayın nursen pierre cassi çekilişini yaptınmı
ulaşamıyorum canım 2 kez maıl attım dun mısafırler vardı facdede bakamaıdm fırmada acelel edıyo onlarada 2 gun sure vermıstım karıstı ortalık bır de cekılıs yapınca hakkımız yendı derler ne yapıcam bılmıyrom face gırebılen varsa facelerını versem yazabılırlermı onlara benım adıma
özlem'in profilini bulamıyor.diğer iki arkadaşı buldum, mesaj atacağım şimdi. ne diyeyim?ne kadar zamanda dönsünler sana?bi de bilgilerini nereye yollayacaklar?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözlem'in profilini bulamıyor.diğer iki arkadaşı buldum, mesaj atacağım şimdi. ne diyeyim?ne kadar zamanda dönsünler sana?bi de bilgilerini nereye yollayacaklar?canım bugun son zaten ıkı gunde demıstım o yuzden bugun donsunler bana maıllerıne baksınlar yada Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloguma bakıp kazandıklarını yaz bılgılerını en gec bu gece ye kadar gondrmelerı gerektıgını yaz sana zahmet canım cok sagol birde bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine göndericekler canım sağol