Allah razı olsun sağolun, inş. bizimde tek dileğimiz babamın sağlığı..
Şuanki psikolojim zaten yeterince bozuk birde üstüne bu gün bu olay eklenince hepten kötü hissetmiştim, ama şükür beni yanıltmadınız ve desteğinizle bu gün yine yanımdasınız hepinize tek tek teşekkür ederim
açelya yeni gördüm canım çok geçmiş olsun. sağlıktan daha önemli hiç bişe yok. zaten kimse böyle bi durumda kampanya yada hediye derdine düşmez.sen rahat ol. kendini de üzme babanla, çocuklarınla ilgilen boşver kampanyanı falan...
geçmiş olsun babanıza acil şifalar Allah yardımcınız olsun
sağol canım, ne kadar düşüncelisiniz hepinizde, içim rahat etse boşvericem elbetteki ama ben böyleyim işte, birde zaten kendimle kaldığımda daha çok üzülüyorum stres yapıyorum ama burada en azından anlıkta olsa bir şeylere dikkatimi verdiğimde kafam dağılıyor düşünmüyorum, yoksa diğer türlü boş kalınca elbetteki tek düşündüğüm babamın durumu olunca çıldırıcak gibi oluyorum, ama inşallah bu günleride atlatacağız..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBanada şimdi sağolsun ADAVAPURU söyledi yorumlar düzelmiş yani geri gelmiş ben bişey anlamadım bu işten,
nasıl olduki bilen varmı arkadaşlar ya..
belkide blogspotta genel bi sorun vardır. boşuna velveleye verdik.
Durumumu anlattım arkadaşlar neden böyle oldu bilmiyorum ama görünce kahrolmuştum ben, zaten moral sıfırdı üzerine birde bu eklenince hepten çökmüştüm, artık ne oldu nasıl olduda düzeldi bilmem ama şükür inş. babamda en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve evimize dönerde tüm sorunlarımız biter..
hadi bakalım biraz olsun rahatlamıştır kafan. allah, babana acil şifalar versin canım...
canım geçmiş olsun

bak boşa üzdün kendini..
hadi artık keyiflen bak herşey yolunda