Gönderen Konu: ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN....  (Okunma sayısı 9667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

awelya

• Ziyaretçi
ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN....
« : 27 Nisan 2010, 22:20:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Resimdede görüldüğü üzre blogumdaki Royal Savon ile yapmış olduğum kampanyamdaki yorumlarda 15 ve 18 Nisan arası yorumlar yok, artık her kim yaptıysa bilemiyorum ve şuanda çok sıkıntılı günler geçirdiğim için kimseninde günahını almak istemiyorum... ama blogumun hacklendiği gün gibi ortada...

Babam şuanda hastahanede ve yoğun bakımda yatıyor bu nedenlede psikolojik durumumu tahmin edersiniz, zaten netede tek kafam dağılsın diye giriyorum, Allah bağışlasın 2 meleğim var ve onlar için sağlam durmam lazım, annem için sağlam durmam lazım, sağolsun eşimde çok destek çıkıyor.. zaten dediğim gibi zor günler atlatıyorum ve kendimi çok kaybettiğim anlarda eşim teşvik ediyor beni nete girip kafamı biraz olsun dağıtmam için... yani düne kadar blogumda her şey normaldi yalnız bu gün öğlen farkettim bu durumu ve bir kaç blogu olan arkadaşımlada inceledik her şeyi görünürde hiç bir sorun yok dediğim gibi ortaya bir tek ihtimal kalıyor bir şekilde silinmiş....
Kampanyama katılan arkadaşlarımdan ayrı ayrı özür diliyorum lütfen benim her hangi bir yalnışım olmadığına eminim ama olan olmuş artık, sizden ricam özrümü kabul edip tekrar kampanyama katılmanız...
tekrar özür diliyroum arkadaşlar ve Bu olay yüzünden bu günlerde yaşadığım derdimide sizlerle paylaşmış oldum babam için dualarınızada ihtiyacım var...
tüm yanımda olupta dualarını esirgemeyenlerden Allah razı olsun... Yüce rabbim kimseye anne baba acısı yaşatmasın...

Aynısını bu gün facebook hesabımdada paylaştım buradada paylaşacaktım ama babamı ziyarete gittik bu nedenle geç kaldım  kusura bakmayın lütfen..

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN....
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2010, 22:23:36 »
Çok geçmiş olsun yeniden.. Acil şifalar diliyorum..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2010, 22:23:59 »
ablacım bunun kusurumu olur
her şeyden önce önemli olan sağlık..ailemiz..
cok cok geçmiş olsun babana
cok üzüldüm
inşallah bi an önce ii olur

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2010, 22:26:10 »
Sağolun DİAZEM çok teşekkür ederim

Papatyam sende çok sağol ama işte olmasaydı iyiydi ama oldu başımıza bunca sıkıntının arasında birde bu geldi sağlık olsun diyoruz artık ne yapalım, ama yinede üzüldüm işte elde değil..

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2010, 22:27:18 »
Baban için acil şifalar dilerim Açelya. Kampanyaları falan boşver sen gelip geçici şeyler için kendini üzme.. Kampanyana katılan arkadaslarda bu konu için duyarlılık gösterecektir zaten..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı melek61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2010, 22:27:28 »
çok geçmiş olsun.inşallah babanız biran önce sağlığını kazanır. :(

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 27 Nisan 2010, 22:28:03 »
çok geçmiş olsun canım böyle bir durumda lafı bile olmaz Allah acil şifalar verir inşallah blog işini de ppek takma arkadaşların da anlayışlı davranacağını düşünüyorum :'( :'( :'(
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 27 Nisan 2010, 22:30:44 »
sağolun hepiniz, biliyordum zaten sizlerin anlayışla karşılayacağını  ama işte dediğim gibi insan yinede kafasına takmadan yapamıyor ..

Çevrimdışı pink

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
    • Blogum...
« Yanıtla #8 : 27 Nisan 2010, 22:34:57 »
Acil şifalar diliyorum

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 27 Nisan 2010, 22:35:11 »
sen bunları kafana takma arkadaşım.allah babana sağlık,sizlere de güç versin.sevgiler.