Gönderen Konu: Fikirlerinize ihtiyacım var..  (Okunma sayısı 11408 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Fikirlerinize ihtiyacım var..
« Yanıtla #10 : 18 Mart 2010, 11:36:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sağolun arkadaşlar yani zaten hayatım boyunca o kadar haksızlıklar yaşadım ki  artık tahammülüm yok en ufak bir haksızlığa, biraz içim rahatladı sizlerinde düşüncelerinizi öğrendikten sonra çok sağolun  :(

Eger hoca erkekse eşin gitsin konuşsun şimdi sen bayansın diye ciddiye almaz zeytinyagı gibi üste çıkmaya çalışır. eşin biraz sert konuşsun. valla bende başıma böyle bişey gelse naparım diye düşündümde pek iyi şeyler yapmazdım o hocaya... 8)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 18 Mart 2010, 11:38:04 »
eşimin haberi yok daha olanlardan olsa bilmiyorum ne olur, ama çok moralim bozulmuştu ve yakınımda bu durumu paylaşacağım kimse olmadığı için burada sizlerle paylaşmak istedim, duyarlılığınız için tekrar çok teşekkür ederim

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 18 Mart 2010, 11:38:43 »
nasıl öğretmen anlamıyorum...sinirleniyorsan  ozaman  yapma bu işi...şimdi çocuklar öğretmenini örnek görüp kızdıkları zaman karşısındaki  kişinin eşyalarını çöpemi atcaklar..
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 18 Mart 2010, 11:40:12 »
Eger hoca erkekse eşin gitsin konuşsun şimdi sen bayansın diye ciddiye almaz zeytinyagı gibi üste çıkmaya çalışır. eşin biraz sert konuşsun. valla bende başıma böyle bişey gelse naparım diye düşündümde pek iyi şeyler yapmazdım o hocaya... 8)
[/quote]

yok değil bayan öğretmen ve daha çok küçük yaşı  :(

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 18 Mart 2010, 11:41:12 »
nasıl öğretmen anlamıyorum...sinirleniyorsan  ozaman  yapma bu işi...şimdi çocuklar öğretmenini örnek görüp kızdıkları zaman karşısındaki  kişinin eşyalarını çöpemi atcaklar..

işte bu, bu yüzden diyorum ya çocuklarımızı emanet ettiğimiz kişilere bakın diye  :(

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 18 Mart 2010, 11:43:13 »
canım sen haklısın...çünkü öğretmenin görevi çöpe atmak değil...okula getirilmesi yasak olan eşyalar hakkında isterse tutanak tutar ve o eşyayı aileye teslim etmek zorunda...bence hakkını ara müdürle konuş..zararım karşılanmazsa milli eğitime şikayet ederim  diye söyle.ve şikayet de et..eğer çocukla sorunun varsa daha önce veliyi arayıp çözüm bulmalı...inan almak zorunda ..hakkı yok..
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 18 Mart 2010, 11:45:13 »
ne münasebet ya ne demek telefonu çöpe atmak o çokmu kolay kazanıyormuşta eline geçeni çöpe atıyormuş olmaz öyle şey yasaksa el koyar sonra velisine iade eder resmen mala tecavüz bu senin yerine ben sinirlendim şimdi 6 yaşındaki çocuk altın takı götürse onuda çöpe atacak laptop götürse onuda çöpe atacak olmaz öyle şey

Çevrimdışı homme

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 18 Mart 2010, 11:45:28 »
kimlere teslim ediyoruz gerçekten ufacık çocuklarımızı 3 kuruşluk telefonlara bile tenezzül edip yalanlar söylüyorlar bir de hem çocuğa hem de annesine suçluymuş hissi yaratmaya çalışıyorlar, geçmiş olsun açelya umarım müdür soruna akil bir yolla çözüm bulur ve o hatun da cezasını çeker ve aklını başına toplar biraz, sakin olmaya çalış umarım çözülür.

Çevrimdışı betty86

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #18 : 18 Mart 2010, 11:47:22 »
ilk kez böyle bir şey duydum, çocuklar okula uygunsuz şeyler götürürler ama öğretmen elinden alır saklar veliyle konuşur izah eder. Hani durum veliyi birçok kere ikazdan sonra olsaydı tamam diyebilirdim ama böylesi şikayet gerektiren bir konu. Çöpe atılan şey milyarlık birşeyde olabilir. Kayıtlı çok önemli numaralar vs olabilir. Bende olsam müdürle başlar sonuç alana kadar ilçe milli eğitim vs gibi devam ederdim. Sizede tavsiyem çok zor durumda olsanız bile sıksık okula uğramaya çalışın, gidemediğinizde telefonla öğretmenle bağlantıda olun.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #19 : 18 Mart 2010, 11:48:39 »
Yaşı küçük dedigine göre Allah bilir sözleşmeli öğretmendir ;D Kapı dışarı yaparlar hiç acımazlar valla.. Önce müdüre müdürde ilgilenmezse milli eğitime mutlaka git ama müdürün yanındayken ‘sizde bu durumu örtbas ederseniz milli eğitime gitmek zorunda kalcam‘ de. Bak bu sözü söylediginde ne oluyo gör ;D

Bence bu hoca teli çöpe deil cebe attı.. Degerli bi telefonmuydu?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld