Gönderen Konu: Fikirlerinize ihtiyacım var..  (Okunma sayısı 11558 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

awelya

• Ziyaretçi
Fikirlerinize ihtiyacım var..
« : 18 Mart 2010, 11:14:08 »
Dünden bu yana canımı haddinden fazla sıkan bir konuyu burada sizlerle paylaşmak istedim..

Babam rahatsız ve şuanda hastahanede yatıyor, annemde refakatçi olarak yanında,geçenlerde eşim ziyarete gittiğinde annemin tel. şarjı. bittiği için kendi cep. tel. vermiş annemin tel.i eve getirmiş şarj. cihazı bizde olduğu için, o gün de oğlum okula giderken annemin tel.i cebine koyup öyle gitmiş, bu arada oğlum 6 yaşında ve anaokuluna gidiyor, öğlenci ve komşumuzun oğlu ilköğretim 4. sınıfa öğrencisi onunla gidiyorlar okula zaten 5 dk.lık mesafesi var oklun evimize neyse gelelim asıl konuya..
dediğim gibi oğlum cebinde cep. tel.le okula gitmiş tabi benim haberim yok bundan, o gün akşam eve geldiğinde bana öğretmen telefonu çöpe attı dedi bende tabi ne telefonu dedim sonra anladım götürdüğünü, ama ihtimal vermiyorum yani çöpe atıldığına, diyorumki ona öyle göstermiştir saklamıştır...
dün sabahtan öğretmeni aradım ve tel. sizdeymiş benim haberim yoktu çocuğun  okula getirdiğinden akşama çantasına koyun getirsin eve dedim oda tamam dedi, akşam oldu oğlum eve geldi ve anne çöpçüler almış telefonu öğretmenim annene söylersin dedi ,dedi
bende aradım tabi hemen, daha tel. tanıdı beni ve başladı şikayetlere, çocuğunuz tam o gün ders saati tel. çıkarıp oyun oynamaya başladı ve bütün öğrenciler dersi bırakıp onun başına toplandı, bende sinirlenip tel.i attım çöpe dedi, bende iyide sizin attığın oyuncak değil ki gerçek bir telefon madem kızdınız ki bu durumda elbetteki kızmaya hakkınız var, en azından alın elinden ve kaldırın bir yere, hiç olmadı çantanıza koyun, ertesi günüde beni çağırırdınız ve durumu anlatıp tel.i bana verirdiniz uygunu budur dedim..
hemen beni eleştirmeye başladı tabi, iyide ben sizi nasıl bulayım siz çocuğunuzu bile başkalarıyla gönderiyorsunuz dedi, tabi bende iyice kızdım bu sözünden sonra , dedimki sizin beni şu durumda eleştirmeye hakkınız yok ben neden çocuğumu okula başkasıyla gönderdiğimin izahını gelip size yaptım..
sonra ben hatalıysam sizde hatalısınız dedi, niye tel.le okula gönderiyorsunuz dedi, ben iyice öfkelendim, haberim yoktu diyorum size siz hala ne diyorsunuz deyince, valla yapacak bişey yok attım çöpe gitti dedi...
daha fazla sinirlenmemek için bu durum böyle kapanmıyacak müdürle konuşacağım deyip kapattım telefonu...
şaka gibi hala inanamıyorum ben bunlara, ortaokul dönemlerimizde okula tel. getiren çocukların ellerinden yetkililer alıp ya velilerine teslim ediyorlardı yada sene sonuna kadar vermiyor, okul bitiminde teslim ediyorlardı yalnışmıyım..
nasıl sinir oldum anlatamam dünden bu yana düşün düşün iyice moralim bozuldu, yani şimdi bu sebepten dolayı  bu gün göndermicem oğlumu okula, artık sadece bu günmü olur onuda bilemiyorum tabi, bu arada zaten bazı özel nedenlerden dolayı 1. dönemin bitimine yakın başlamıştı oğlum okula...
neyse arkadaşlar şimdi siz ne diyorsunuz bu duruma, elimden geldiğince açıkça anlatmaya çalıştım bu arada şuan çok gergin olduğum için kelime hatalarıda yapmış olabilirim bununda kusuruna bakmazsınız umarım, düşüncelerinizi merak ediyorum, sizce bu durum ne kadar normal yada bilmiyorum işte umarım anlatabilmilşimdir kendimi  :(

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Ynt: Fikirlerinize ihtiyacım var..
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2010, 11:20:27 »
sen müdürle konuş bence kökünden hallet konuyu.belliki hatasını kapamak adına sana eleştiri yapmış.ayrıca herkes çocuğunu kendi götürmüyor okula bu eleştirilcek bir konu değil.özrü kabahatinden büyük diye buna denir.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2010, 11:24:17 »
Dediğin gibi müdüre durumu anlat, Sonuç çıkmazsa doğru Milli eğitim‘e git sikayet et. Saglam bi disiplin cezası yesin aklı başına gelsin. Disiplin cezası almamak için o telefonun degerini afedersiniz eşek gibi verir ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2010, 11:25:17 »
sağol pötüşüm..
ya birde diyorki ben daha öncede oğlunuz okula tel. getimişti, benim oğlumda çok meraklı telefonlara daha öncede annem okula bırakırken onun tel.i yine almışmış o anlamadan,  o zamanda onu uyarmıştım diyor iyide dedim bende sizin uyardığınız kişi daha 6 yaşında bir çocuk , olsuun dedi 6 yaşında ama bilinçli onlar 3 yaşında değilki dedi, bende bilinçli olduğu içinmi uyarınızdan sonra  birdaha getirmiş dedim, valla ne biçim iş anlamadım yani aslında bu durumu nereye çeksen oraya gider valla, birde bunlara çocuk emanet ediyoruz, yazık  >:(

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 18 Mart 2010, 11:25:39 »
Kesinlikle affedilebilecek bir durum değil müdürle konuşmalısın hatasını telafi etmeli.
sonuçta hergün bir cep telefonunu çöpe atacak kadar zengin insanlar değiliz(en azından ben öyleyim)
öğrencinin hatasıda olabilir ama bu telefonu çöpe atmasını gerektirmez.
olaya sessiz kalırsan başkasınada rahatlıkla yapabilir diye düşünüyorum.
ve şuan yazıyı okuyunca kendi başıma gelmiş kadar sinirlendim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 18 Mart 2010, 11:26:53 »
öncelikle çok sakin olmalısın awelya.çocugunu güvenecegin bir yakınına emanet et tek başına okula git. direk müdür yada müdür yardımcısına güzel güzel sakin sakin olayı anlat babanın hastalıgından dolayı çocugunla yeterli ilgilenemedigini son günlerde söyle. geçici bir durum sözkonusu yani.okulda mutlaka veli irtibat telefonları vardır. sana neden ulaşmadıklarını kibarca sor. çözüm bulacaklardır. ama haklıyken sinirlerine hakim olamayıp haksız duruma sakın düşme.üzülme arkadaşım bende 2 çocugumla bir çok kez zor durumlar yaşadım.bin çeşit öğretmen var sana da böylesi denk gelmiş. bu da bir imtihan işte. inş çözüm bulursun.geçmiş olsun

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 18 Mart 2010, 11:28:26 »
sağolun arkadaşlar yani zaten hayatım boyunca o kadar haksızlıklar yaşadım ki  artık tahammülüm yok en ufak bir haksızlığa, biraz içim rahatladı sizlerinde düşüncelerinizi öğrendikten sonra çok sağolun  :(

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #7 : 18 Mart 2010, 11:32:15 »
aaa ne biçim öğretmenmiş yaa okurken ben sinir oldum kim bilir sen ne kadar öfkelendin. Kesinlikle müdürle konuş hatta müdürde gerekeni yapmasza millieğitime git daha ne yapman gerekiyorsa hepsini bir bir yap görsün gününü . Telefonu çöpe atıyosa öğrencilere nasıl davranıyo acaba . Ayrıca hatırlıyorum biz orta okuldayken hoca benimkini almıştı hiçte çöpe atmamıştı ders çıkışı vermişti bi daha getirirsen müdüre teslim ederim demişti.Yani o telefonu öğrenciye vermezse  ya sana ya da müdüre teslim etmesi gerek.
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı mizmiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 18 Mart 2010, 11:32:38 »
Ben okurken çok ama çok sinirlendim o ne demekmiş? İnanamıyorum öğretmenin yaptığına. Tekrar öğretmenle hiç muhattap olma oranın müdürüyle konuşman en doğrusu. Önce sakin sakin anlat durumu sonra baktın hala kendilerini haklı görüyolar o zaman sert konuşup gerekeni yapacağını söyle. Yani ben olsam öyle yapardım.  İnş telefonun bedelini karşılarlar

Çevrimdışı burakcan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 18 Mart 2010, 11:34:41 »
susarak olmaz gereken neyse geç kalmadan yap