Diğer > Serbest Kürsü
Altın
eyefive:
müdahele hemen geldi devletten.982 ye düştü şimdi.tam yazarken 960 a indi ;D. dolarda 15 liranın altına indi çıktı 15 e. acayip şeyler oluyor piyasalarda çok enteresan
sahaneyedili:
konu altın üzerine ama, dolar / euro tahminleriniz var mı altın gibi ? son açıklamalardan sonra artış devam eder mi, iner mi ?
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinkonu altın üzerine ama, dolar / euro tahminleriniz var mı altın gibi ? son açıklamalardan sonra artış devam eder mi, iner mi ?
--- Alıntı sonu ---
en azından 1-2 hafta kadar beklemek lazım.suni bir müdahalemi yoksa gizli bir faiz artışımı olduda böyle düştü bilmiyoruz.
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbundan sonra altın 1000 ( bin lira ) seviyesinde en az 2 hafta dursun.ufak inişler çıkışlar göstermesi önemli değil. 800-900 lira civarına düşüceğini düşünüyorum. o zamanda alım fırsatı olur.
tahminen ocak şubat sonu gibi alım fırsatı olacaktır. tabii pandemi yine çoşmaz umarım.
--- Alıntı sonu ---
bekliyordumda bu kadarını değil. 2 hafta süre verdim 2 saatte 1000 ( bin lira ) dan 800 civarına düştü ;D
hitex:
21 Aralık
Gram Altın
Alış 775.2639
Satış 781.7949
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git