Diğer > Serbest Kürsü

Altın

<< < (19/29) > >>

sanko86:
Altın, döviz yerle bir oldu bakalım ilerleyen süreç ne olacak?

eyefive:
Bu arada başka bir tavsiye vereyim. Sakın Olaki Gram Altın Yatırımı Yaparken Bankaya Yatırmayın.

Yaşadıkça tecrübe ettim bende. Serbest Piyasada ve Ambalajlı Gram altın alımında Alış ve Satış arasındaki fark en fazla 1-2 liradır. çeyrek altında 5-7 lira.

ama bankaya gram altın yatırınca aradaki alış satış varkı şuan 50 liraya yakın ( elli lira )

üstelik bankada 2-3 defa denk geldi panoda doğru rakamları yazmıyorlar.doğru rakamı hesap cüzdanında yada işlem yaparken öğreniyorsun.bu doğru rakamda var olandanda yukarı oluyor hep.

kuveyt turk te bunları yaşadım ben. en iyisi tam altın,gram altın-çeyrek altın gibi altınları güvenli yerde saklamak.

bankaya yatırmak,bankadan hesap açmak pekte akıllıca ve karlı değilmiş. biz yılın 4 ayı yaylaya gidiyoruz diye bankaya yatırdım hep.hırsızlık olmasın diye.

gerçi askeri bölge ve kameralar var ama insan yinede çekiniyor.

fikir vermek açısından size söyledim gram altın bankaya yatırmak karlı ve mantıklı bir hareket değil

sanko86:
Altın gidişat ne olacak bakalım?

hitex:
22 Aralık
Gram Altın
Alış 710.8101
Satış  716.9153

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAltın gidişat ne olacak bakalım?

--- Alıntı sonu ---

çıkacak yükselecek durmaz burada. bunlar suni inişler. ocakta bu seviyede kalsın alım fırsatıdır.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git