Diğer > Serbest Kürsü

Altın

<< < (17/29) > >>

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu başlıkta yazanların çıktısını alıp; saklamak lazım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin böyle bir tahmin daha önce görmedim.TEBRİK EDERİM KARDEŞİM....

--- Alıntı sonu ---

sağolasın bende senin mis süt ile alakalı verdiğin bilgileri hep uyguluyorum anlatıyorum etrafıma  :D sendin demi o peynircilik yapan bir ara.yanlış anımsamıyorum umarım  ;D

eyefive:
ve altın 985 lira  1000 ( bin lira ) yı görür dedim.Merkez Bankası 5.Kez piyasalara müdahale etme kararı aldı.bakalım ne kadar düşecek.eğer müdahale etmese.hafta içi 1000 lirayıda geçerdi altın.

1 kilo altını olan milyoner zenginler sınıfına girdi böylelikle

hitex:
20 Aralık
Gram Altın
Alış 1002.6352
Satış  1011.1266

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinve altın 985 lira  1000 ( bin lira ) yı görür dedim.Merkez Bankası 5.Kez piyasalara müdahale etme kararı aldı.bakalım ne kadar düşecek.eğer müdahale etmese.hafta içi 1000 lirayıda geçerdi altın.

1 kilo altını olan milyoner zenginler sınıfına girdi böylelikle

--- Alıntı sonu ---

1000 lira sınırı geçildi maalesef.

eyefive:
bundan sonra altın 1000 ( bin lira ) seviyesinde en az 2 hafta dursun.ufak inişler çıkışlar göstermesi önemli değil. 800-900 lira civarına düşüceğini düşünüyorum. o zamanda alım fırsatı olur.

tahminen ocak şubat sonu gibi alım fırsatı olacaktır. tabii pandemi yine çoşmaz umarım.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git