Diğer > Serbest Kürsü
Altın
sanko86:
Tam da bu başlığa yazmak istemiştim hep aklımdan çıktı. Gerçekten yazdıkların film senaryosu gibi bir bir yaşandı.
hitex:
16 Aralık
Gram Altın
Alış 897.5971
Satış 905.3474
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinTam da bu başlığa yazmak istemiştim hep aklımdan çıktı. Gerçekten yazdıkların film senaryosu gibi bir bir yaşandı.
--- Alıntı sonu ---
3 senede uzman oldum.daha önce böyle bir merakım yoktu. apple imac bilgisayar almak için ekonomi yapayım dedim.altını takip ede ede birşeyler kaptım ama çoğu kez hislerime güvendim.
mesela dolar artarsa altında artar diyorlar ama 3 sene önce dolar habire düşerken altın habire artıyordu. şimdi bu sene son 3 ayda dolar artıyor paralel olarak altın da artıyor.
bunun ayrımınıda yapmak önemli.işte burada devreye his daha çok giriyor.bilgi tecrübe daha sonra.
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin16 Aralık
Gram Altın
Alış 897.5971
Satış 905.3474
--- Alıntı sonu ---
4-5 gün önce %5 kadar arttmıştı altın.merkez bankası müdahale etti hemen. 40-50 lira düştü altın.eğer müdahale olmasaydı altın bugün en az 950 liraydı.
OTELCi:
Bu başlıkta yazanların çıktısını alıp; saklamak lazım.Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin böyle bir tahmin daha önce görmedim.TEBRİK EDERİM KARDEŞİM....
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git