1 gün denedim beceremedim sonra hiç oynamadım
Şuan speed - orn15ayeku - clupdejavuy ile cebelleşmekteyim adamlar paso bekletiyor ama speed ayrı bi hile yapıyor bu eleman angle diye düşünüyorum kıbırtdatmadan hile yapıyor ve mecbur puan düşüyor adam ilk 100 de degil puanı yüksek olmasına ragmen bu yazılımcı birisi aynı anglenin yaptıklarını buda yapabiliyor yapsınlar bakalım yanlarına karmı kalıcak
Kara listem şuan oyunda olanlar için yasinn clupdejavuy t34 orn15ayeku cengizcapar hk36 speed
Beyaz listem şuan oyunda olanlar için yasin00 archancan eersann salloji nefertasi emreog lordsen soyutgazi mehmetzeko Charlie serkan_gezer1988 guttu abyag Sinse attack spawns vatoz oqanoqanoqan fuatsim belcore yagmurda1militanolur ocacha Recep87 bunyas0635 ufukalver 06kara mkulaksız isa_tunc karadenizkaplani zekoburak KARIZMA naklov90 BRAHMS cuneyt39 challenger44 mstf61 lacoste cordi555 cirkinkralx darkbull hile yapmayan arkadaşlar eger ters bişey olursa zaten ilave ederim
tabi bilmedigim şeylerde olabilir ¿
kendi düşen aglamaz & adaletin kestigi parmak acımaz
YİGİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME
blus? fuatsim de beyaz listeye eklemişsin ama o da oyunu dondurarak oynayanlardan deil miydi

bu arada 2. olmaya çalış ya o kadar puan yapmışın kap şu ps3'ü. psp'yi boşwer
t34 mü? kara listede mi? gerçi yenilirken kitlemişti bir kere ama genelde normal oynuyor.
terzi_fikri, burhanabi nin de haklarını yememek lazım hehe

herşeyi anladım da donkey_rhubarb ismini nerden bulmuşlar
hehe hakkaten ya donkey rhubarba hastayım

bi de kominis_bakkal var:D çogu kişi hileye başlamış zaten ilk 100de en az 20 tane wardır bi haltlar karıştıran

ilk 100de kalırım umarım ama tabu kutu oyunu çıkarsa emeklerime acırım
Arhancan aynen öyle kardeş, ilkinde yedim numarayı dedim oyun donmuştur baktım puanım gitti ülen alacagın olsun dedim kendi kendime sonra yine bir elde karşıma geldi ben alıyordum eli son atışta süre dondu inad ettim çıkmadım ne göriyim rakibiniz oyunu terk etti 5 dakkaya kadar bekledim

adam hileci cıktı ama hilenin çeşitleri var öteki hile yapanlarda bekledimmi bişey olmuyor bu çıkıverdi

kendisi bilir, ne oldugunu bilmeyen bilinmeyen kalır.
Bu arada oyunda iddalıyım saglam oynuyorum saglam kişilerde var fakat beceri işi degil oyun sadece başında kriz geçirmeden kalıcaksın dayanıcaksın he degermi bu çin işkencesine orası şüpheli evet arkadaşım yasin00 yetişemem efendi bi abimiz çok iyi oynuyor onun kadar kalamıyorum pc başında hedef 2. lik deyicekmi bakalım üstteki fuatsimi yerleştirdim

herkez bilsin abi
Bot sarisulo ehuehu

Gattuso futbolcuymuş dediginiz gibi komunist_bakkal'a çok şaşırdım acaba dedim eski bi film mi yoksa kitap ismimi ama yok

nerden buluyorlar böyle nikleri

oyunun adminleri koymuştur yada banka personeli ueheueh

Saygılar.
eywallah blus

ps3 ü alırsan beraber oynayalım
lordsen seninle oynamak isterim kardeş ama kesin nakite çeviririm para gerek Hem çalış işte hemde oyunda sabahla

kafadan ps3 bi maaş

işten gelince kasabildigin kadar kas hayat zor garip garip engeller var engebeli diger oynayan arkadaşlarda facede bu sitenin bu konu başlıgını oraya koyucam come come dicem

abi şimdi dogruya dogru bi kaç arkadaşa göndermiştim delileri kayıtları hile yapanların video kayıtlarını bankayada gönderdim ama adam face de yanımda birebir duruyor ya yine küfürleşicegiz konu kapatılacak yada daha kötü şeyler olucak anlamdım gitti tabi böyle bişey olmadı fakat lc0o , letalojan yüzünden bu topicin kilitlendigini biliyorum, facede adam oyundaki nikiyle ismi aynı sabahlara kadar hile yaptıktan sonra hilede basit bir hile degil 5 6 saatte 200 Bine yaklaşmıştı 4. lüge yükseldi bir anda o face nin birikenparam konubaşlıgı altına hileyi yapan aynı nikli kişi "" ha oyun açılmıyor giremiyorum sizdemi giremiyorsunuz "" bişey olmamış gibi, yaptıgını çaktırmadan hissttirmemeye çalışmak böyle şeyleri görmek başımdan aşşa kaynar sular döktürüyor sabrediyorum bol bol sabrediyorum, sonu tabiki yalan oldu yalandı çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanar, koçum karşındaki banka boru degil

( klip te yazılar düşüyor kaçıyorlar ya şimdi hilecinin banka üstüne düşüyor kaç ) Consium obey die vay be hemen kay

euehuheu kafadan klip yaptım
i ben alnımın teriyle yarışıyorum
beyaz listeye celil44 de eklendi

hadi hayrlı olsun