Gönderen Konu: Finansbank Biriken Paramla Kazan  (Okunma sayısı 42967 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
Ynt: Finansbank Biriken Paramla Kazan
« Yanıtla #210 : 09 Şubat 2010, 23:15:35 »
bd06- mmbahar kara liste :)
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı mimiabla

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #211 : 10 Şubat 2010, 04:12:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
beyaz listeye celil44 de eklendi  ;) hadi hayrlı olsun :)

o celil bana da denk geldi

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #212 : 10 Şubat 2010, 12:42:14 »
şimdi de liger mı çıktı. adam 50 şer bin ilerliyor sanırım :)
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı lordsen

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #213 : 10 Şubat 2010, 16:18:37 »
o kadar hile yaptın gene ilk 3 e giremedin ben de sen de ilk 100deyiz farkımız ne  ;D sadece o kadar kişinin hakkını yedin tek farkımız bu :) neyse başarılar sana letalojan yada clubdejavuy herneysen

Çevrimdışı bjk22

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #214 : 10 Şubat 2010, 17:42:31 »
merhaba kim nasıl hle yapıyor. programın kendide hatalı devamlı donuyor. bu ilk 3 okadar puanı nasıl toplamıs acaba ? sabah aksam oynuyorlar galiba... liger olaya renk getirecek gibi  ;D ;D ;D

Çevrimdışı Blus

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #215 : 10 Şubat 2010, 20:10:31 »
o üç varya o üç o üçten birisinin uyku düzeni alt üst oldu işyerine gittiginde ayakta uyukluya uyukluya hadi uyuklamasını boşver zaten istesekte istemsekte zaman bi şekilde gecicek peki deyicekmi uykusuz uykusuz işte çalışmaya zombi gibi dolaşmaya, ülen bankayla diyologlarım devam ediyor ve edicek dişe diş ölmedik hakımız neyse savunacagız o hilecilere alayına program kulananlara 1 günde peydah olanlara benden alayınıza gider tamammı ya siz ya ben hadi bakalım,

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #216 : 10 Şubat 2010, 20:36:01 »
oyunu başından beri takip etmeyenler anlamaz blus boş ver laf anlatma. kimler silindi haberleri yok.
Claude Pepper

Çevrimdışı Blus

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #217 : 10 Şubat 2010, 20:56:01 »
derdimizi anlayanlarda olmasa napıcam bilmiyorum saol archancan haklısın koskoca banka inanamıyorum ya resmen beyinsizlikten başka bişey degil ülen alt yapın yokmuş bumusun ya aklım almıyor demekki hekırın teki dadansa adamların hesplarına apışıp kalcaklar hileciler oyunda cirit atıcak hekırlarda banka hesaplarında pohahah hiç gülcegim yoktu :D :D :S
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2010, 20:57:40 Gönderen: Blus »

Çevrimdışı lordsen

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #218 : 10 Şubat 2010, 20:59:38 »
blus buraya yazmakla wakit kaybetme dostum senden 2.lik konusunda ümitliyim hadi bilegine kuwwet :)

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #219 : 10 Şubat 2010, 21:29:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
derdimizi anlayanlarda olmasa napıcam bilmiyorum saol archancan haklısın koskoca banka inanamıyorum ya resmen beyinsizlikten başka bişey degil ülen alt yapın yokmuş bumusun ya aklım almıyor demekki hekırın teki dadansa adamların hesplarına apışıp kalcaklar hileciler oyunda cirit atıcak hekırlarda banka hesaplarında pohahah hiç gülcegim yoktu :D :D :S

oyunu yapan banka değil ki. magiclick denen bir firma. bir sürü kampanyasın vardı daha önce. axe, rexona gibi. ama bu kadar kötü değildi onlar. bunun kötü olmasının nedeni de milletin birbiriyle oynaması. serverdan bağımsız oynuyor insanlar birbirleri ile sonucu gidiyor servera. öyle olunca da anlayamıyorlar.
Claude Pepper