Ya benim kartım bozuk kesin bozuk

bunda bike yokum arayıp çekilişe katılıp katılmadığımı sorayım bari yoktur adım
Ya benim kartım bozuk kesin bozuk
bunda bike yokum arayıp çekilişe katılıp katılmadığımı sorayım bari yoktur adım
ben de aynı durumdayım inanamadım bu kadar kişi içinde
Ben şaşkınım adım sayar da varım
bende katıldım hiçbirinde yokum kartta bi eksiklik var kesin
Bende dahil edilmeyen tayfasındayım kesin.
4-5 katılım yaptım. istatistik yaparsak yüzde 75 gibi çıkması gerekiyor. alışveriş yaptığım marketin listelerinin gitmediğini düşünüyorum. ya da money pro kartlar katılıma dahil olmadı. gerçi normal money kartla da şimdiye kadar bişey görmedik

sonuç olarak ya adımı ecnebi ismine değiştirmeyi ya da migrosu silmeyi düşünüyorum
Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı mgerçekten merak ediyorum. Yıllardır migros kampanyalarının çoğuna katılırım. Daha çöp kazanmadım. Bu kampanyaya da 2-3 katılım yaptım. 11300 katılımın oldugu bu kampanyada 1700 kişiye hediye verildi. Yine kazanamadım. Moneykart bilgilerim güncel. 6 kişiden birinin talihli oldugu bu kampanyada da şanssızlık açıklaması yetersiz kalıyor artık.
Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı mgerçekten merak ediyorum. Yıllardır migros kampanyalarının çoğuna katılırım. Daha çöp kazanmadım. Bu kampanyaya da 2-3 katılım yaptım. 11300 katılımın oldugu bu kampanyada 1700 kişiye hediye verildi. Yine kazanamadım. Moneykart bilgilerim güncel. 6 kişiden birinin talihli oldugu bu kampanyada da şanssızlık açıklaması yetersiz kalıyor artık.
kesinlikle katılıyorum filiz makarna bile kazanamadım böyle bişey olamaz