bana 2 pedometre çıktı beş para etmez plates setide öyle demekki loto dan umudunu kesen herkes bu çekilişte
migrosa koşmuş

belki bisiklet hayali
kuranlar da olmuştur en azından kolay olmadığını gördüler,
Bu kadar kişi için de olmamak için büyük bir çaba sarfetmek lazım ama ben hiç çaba sarfetmediğim halde yokum
Bu kadar kişi için de olmamak için büyük bir çaba sarfetmek lazım ama ben hiç çaba sarfetmediğim halde yokum
Bizde yokuz hemşerim sıkma canını
Bilgilerimizi nereye göndereceğiz acaba bilgisi olan var mı...
bu çekilişte yedek çekildimi ? bilen yok çoğu ufak hediye ellerinde kalıyor böyle çekilişlerde...merak eden
yedek listenin olup olma dığını varsa listede ismini sorgulatsın yedek liste yoksa ihmal var demektir
hedef tanıtım...0212 3567570
bende diyorum neden kazanamıyorum şehir bilgim eksikmiş migros bana tam diyoe birde
plates seti ulasan oldu mu?
pilates seti 3 hafta once ulaştı hocam, ben arayıp adres vermiştim. öyle gönderdiler.
ufak hediyelerin büyük kısmı elde kaldı yedek çekilmedi bu elde kalan hediyelerin hayır kurumuna
bağışlanacağı hikaye kasıtlı sorumsuzluk var bu çekilişten hava alanlar mondelez firması tüketici
hattına şikayetçi olmazsa bu iş böyle sürer gider,
ufak hediyelerin büyük kısmı elde kaldı yedek çekilmedi bu elde kalan hediyelerin hayır kurumuna
bağışlanacağı hikaye kasıtlı sorumsuzluk var bu çekilişten hava alanlar mondelez firması tüketici
hattına şikayetçi olmazsa bu iş böyle sürer gider,
Bisikletin yedeği çekilmiş,diğerleri kapsam dışı olduğu için çekilmemiş..mondelezi arasam sonuç alabilirmiyim ben de kazanamadım çünkü