destek alınabildiği sürece bence destek alınabilmeli yeni üyelerin 0 mesajı var ise tabiki destekte olmuyor sadece siteden faydalanıyorsa sizde vermezsiniz.Artık yazılsa iyi olur bende birçok kişiye arka arkaya 2 tane gönderdiğim olmuş olabiliyor insanlık halidir normaldir.Birde kampanyalar için 1 hafta öncesi konu şartı çok enteresan bunun için başka sitelerimi gezicez googleye yazıverince şıp diye çıkmıyor en azından bu 3 gün olarak değiştirilebilir .1 haftalık yarışma olsa destek isteme imkanı olmuyor o zaman.Zaten kampanya oluyor adı üstünde açılmasının ne zararı olabilir ki konu açma kriteri illaki tarihten önce olmasına gerek yok aç bana şimdi 10 tanede diyebilirsiniz.
medicim insanlık hali ama forumdaki konuları okumayıp üst üste mesaj yazılmasın destek istemek için buraya yazdım belki akıl eder okur diye . Mesajda yazdım üst üste isteme lütfen oy verdiğimde sana geri döneceğim diye . Ama bunların hiçbiri okunmamış ve arkadaş bugun ücüncü aynı mesajı atıyor bana otomatiğe bağladı sanki . Ayıp ama ya . Forumla ilgisi yok en altta forumdaki uyeleri mesaj yağmuruna tutarak yarışma kazanılmazki
ahhyytt dilek allah yardımcın olsun
bana hiç gelmiyo demiştim dün bana da msj sayısı 0 olan bir arkadaş istemiş
dedim mesaj sayın 0 ama adımı yaz kenara sende bana vereceksindedim
meğer çok değer verdiğim çokk sevdiğim bir arkadaşımmış yani mesaj sayımızında artması gerektiği kanısındayım
benim bir tane fake üyeliğim var eminim herkesin vardır bu sayı 25e çıksa 2.ye gerek kalmaz 15 çok az