RT kampanyamız sona erdi. Kazanan @mrtbkdgn oldu! Tebrikler! İletişim bilgilerinizi ve ayak numaranızı DM ile bekliyoruz.

Bu sevimli Twigy’ler ile onun kalbine giden yolda adımlar atın! RT eden 1 kişiye hediye. #RTetTwigyKazan
» Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin

Twigy’nin satıldığı mağazalarda, en sevdiğin Twigy’yi #SevdiğimTwigy ile @Twigyİstanbul'u da etiketleyerek paylaş!
Kayit olun veya
giris yapin
#SevdiğimTwigy kampanyamız sona erdi. İşte kazananlar: @makisos09 , @__EzZz , @ByrNzf , @Pelinight , @zizim13 , @uysal_844 ,@nazlimelikee , @emr_26 , @1SelviAk ve @klvrk61 İletişim bilgilerinizi ve ayak numaranızı DM ile bekliyoruz.
Tebrikler arkadaşlar. Artik iyice emin oldum twigy i kazanamayacagim ben 😭

Bu sevimli Twigy'leri de ev kadrona katmak istemez misin? RT eden 1 kişiye hediye.
Kayit olun veya
giris yapin
RT kampanyamız sona erdi. Kazanan @brkefez oldu. Tebrikler! İletişim bilgilerini ve ayak numaranı DM ile bekliyoruz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinYaza ve sana çok yakışacak bir Twigy kazanmak için RT etmen yeterli, #güngelir sen kazanırsın!
arkadaslar ben gecen hafta kazandım anneler gününde verdim annemin ayagına küçük geldi dünden beri yazıyom cvpta vermiyolar çok üzüldüm ne yapcamı bilemedim duruyo öyle
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin#AskDediğin bu Twigy'leri kazandığında yaşayacağın histir!

RT eden 1 kişiye hediye!