buzdolabımın arka duvarı çatladı

acil buzbolabı lazım.bana kullanıp memnun olduklarınızdan fikir verir misiniz? mesela hotpoint reklamlarda çıkanı kullanan var mı?active oksijen?
bende acil buzdolabı kazanmak istiyorum
1 aydır tatildeydik ve evde sadece buzdolabı varken 40 tl fatura gelmiş

( yaşlandı artık beyaz eşyalarım
bir yönden iyi oldu eşim yüksek gelen faturaları hep benim sabahtan açıp unuttuğum bilgisayara bağlıyordu gördü ki değilmiş

buzdolabı önerilerinizi bekliyorum
Melisanın samsung buzdolabına bayılmıştım ama o bizi biraz aşar daha uygun bir ürün düşünüyorum ben
2 ay önce ev kurarken bu buzdolabını tavsiye üstüne aldık cok memnunuz evime hangı misafir gelse buzdolabımın barkodu alıyor ve elektrik cok az yakıyor Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Az yakmasını istiyorsanız boschun low frost buzdolapları tam size göre. Zevkinize ve bütçenize göre alabilirsiniz. Alttan dondurucuları daha kullanışlı. Bize de lazım ama ben gardrop tipli olanlara bakıyorum. Bugün gidip bosch ve samsunga bakacam.
evde hotpoint kullanıyoruz memnunuz
Az yakmasını istiyorsanız boschun low frost buzdolapları tam size göre. Zevkinize ve bütçenize göre alabilirsiniz. Alttan dondurucuları daha kullanışlı. Bize de lazım ama ben gardrop tipli olanlara bakıyorum. Bugün gidip bosch ve samsunga bakacam.
araştırınca beni de haberdar eder misiniz?
araştırınca beni de haberdar eder misiniz?
arkadasım almıs samsung gardrop tipi cok geniş iç hacmı cokda memnun elektrık faturası 40 lira falan düştü diyordu evkurdan almıstı o fiyatıda uygundu.
asker eşi olduğum için sık yer değiştiriyoruz..yoksa gardrop tipi iyi olurdu
asker eşi olduğum için sık yer değiştiriyoruz..yoksa gardrop tipi iyi olurdu 
cnm ozaman şimdilik seni idare edecek bir dolap al valla bir arkadasımın herseyi hotpoint ariston cokta memnun, bu yeni cıkan dolabı bir arastır istersen özellikleri benimde hosuma gitti.
Bosch low frostlara bak sen. Samsungun servisine kötü diyolar. Az önce kendime baktım dışarda amerikan tipi ve xxl buzdolapları arasında kararsız kaldım. Amerikan tiplerinde derin dondurucu kısmı geniş ama buzdolabı kısmı dar kalıyor.
Sen şunlara bak. Rengi ve enerji sarfiyatına göre fiyatlar değişiyor. Birinden birini al pişma olmazsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinürünler/buzdolapları-ve-derin-dondurucular/low-frost.html
Ben kendime şunlar arasında kararsız kaldım ama sanırım boschu alacam
Kayit olun veya
giris yapinürünler/buzdolapları-ve-derin-dondurucular/xl-xxl-gardırop-tipi/KDN70A40NE.html?source=browse
Kayit olun veya
giris yapin