Arkadaşlar,
Marjin Ayakkabı kaliteli mi? Eşime aldım az önce Trendyol'dan. Hediye olarak. Sonra da tedirgin oldum. Hiç bayan arkadaşlardan kullanan var mı, varsa bir iki kelam etsin lütfen
Arkadaşlar,
Marjin Ayakkabı kaliteli mi? Eşime aldım az önce Trendyol'dan. Hediye olarak. Sonra da tedirgin oldum. Hiç bayan arkadaşlardan kullanan var mı, varsa bir iki kelam etsin lütfen 
size basıma geleni anlatıyım markafoniden aldım harika bir model neyse geldi ayakkabı giydim okula gittim sınıfta derse girdim baktım ayakkabının tabanı acılmıs dolgu topuk babetti sok olduk sonra tabanı düştü eve gidene kadar öldüm. Babet aldım ayagımı kanattı hepsi belki öyle degildir ama ben hiç memnun kalmadım
markafoniden almıştım bi kere giyebildim çok rahatsız ve ayarsızdı yürüdükçe ayağımdan çıktı arkadan sürttü felan
modelden modele farkeder gerçi ama ben marajıne bi daha kolay kolay yaklaşmam
netten aldığım ayakkabılardan gon den memnun kalmıştım.
ince topuk butiği varmış
ben olsam marjindense ince topuk butiğini tercih ederdim

2 çift aldım bi de 
Dedigim gibi ben hiç memnun kalmadım berbattı ya arkadaslarımda hiç memnun kalmadı hayatta almam ama sizin sansınız belki iyi cıkar bilmiyorum
Google den baktım, hiç şikayet, olumsuz yorum yok. Ayakkabılarda tam eşimin sevdiği tarzda, markası da duyulduk gibi geldi. Alayım dedim. Eşimin ayağında parçalanırsa beni mahfeder:)
Aşka gelip 2 tane aldım bi de
Google den baktım, hiç şikayet, olumsuz yorum yok. Ayakkabılarda tam eşimin sevdiği tarzda, markası da duyulduk gibi geldi. Alayım dedim. Eşimin ayağında parçalanırsa beni mahfeder:)
Aşka gelip 2 tane aldım bi de 
modelden modele illaki farkeder dışarda giymeden evde biraz deneme yapsın madem olmadı iade edersiniz
bide sen jest yapmış almışsın laf ederse beni örnek gösterirsin benim eşim takunya alsa öpüp başıma koycam
Bence alın giyin sorun olursa iade oluo 1 ay içinde benim o ayakkabım tabanı yırtıldı geri aldılar para iadesi oldu. Kargo ücretsiz iadelerde.