arkadaşlar bana tatil için tur şirketi önerebilirmisiniz rica etsem daha önceden ets ile gittim memnun kaldım ama biraz araştırma yapmak istiyorum
arkadaşlar bana tatil için tur şirketi önerebilirmisiniz rica etsem daha önceden ets ile gittim memnun kaldım ama biraz araştırma yapmak istiyorum
Direk ets diycektim ki yazmışsınız...
Ets diyip çıkacaktım gerek kalmamış. Demiyorum o zaman
ben tatil sepeti comdan aldım est tur joly tur setur cok guzel
nereye gidecekseniz önce onu belirleyin .gideceğiniz yerin anlaşmalı olduğu en ucuz tur şirketini araştırın derim ben.yoksa gideceğiniz mekanla bir kaç tur firması anlaşma yapıyor.hepsininde fiatları farklı farklı oluyor.
tam net biryer yok secenek olarak marmaris kuşadası bodrum veya çeşme istiyoruz ama neresi olduguna bakarak karar vermek istedik
Biz iki yıl önce eşimin avusturyadaki akrabaları ile beraber tatil yapalım dedik.Aynı yeri istedik.Bizim yurt dışından işimiz olmadı.Onlar bizim yarı fiyatımıza neredyse kaldılar
Fethiyeyi tek geçerim.Çocuklarınız büyükse yapılacak çok şey var.Saklıkent var,ölü deniz var,Kelebekler Vadisi var.Yunan Adalarına günü birlik ziyaret yapabilirsiniz.Yamaç paraşütü gibi aktiveler çok güzel
Çocuklarınız küçükse otelden çıkamam diyorsanız Belek/Antalya Magic Live 'yi tek geçerim.Muhteşem bir otel