1. Yarışma 14/08/2012 - 24/08/2012 tarihleri arasına Chicco Türkiye sayfasında gerçekleşecektir.
2. İlk önce sayfayı beğenmeniz ve belirtilen yere slogan yazmanız gerekmektedir.
3. Sloganı en çok beğenilen 5 kişi hediyelerin sahibi olacaktır.
4. Yorum beğenen kişilerin sayfayıda beğenmesi gerekmektedir yoksa beğeniler geçersiz sayılacaktır.
5. Yarışma gönderisine yapılan gereksiz yorumlar yöneticiler tarafından silinecektir.
6. Hediyeler firmamız tarafından kazanan kişilere ücretsiz olarak gönderilecektir.
7. Hile yaptığı tespit edilen kullanıcılar diskalifiye edilecektir.
8. Chicco Türkiye, yarışmayı istediği gibi sonlandırma hakkına sahiptir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Yarışmamız başlamıştır.
Chicco ile ilgili sloganlarınızı yorum olarak yazın ve yorumuna en çok beğeni alan 5 kişi hediyelerimizin sahibi olacaktır. Hediyeler aşağıdaki gibidir.
1. kişi: Nokia C5-03 Cep Telefonu
2. kişi: Sony Mp3 Player
3. kişi: Philips Kulaklık
4. kişi: Chicco Oyuncak
5. kişi: Chicco Oyuncak
Detaylı bilgi biraz sonra notlar bölümünde açıklanacaktır. Herkese bol şanslar dileriz.
KATILMIYORUM MİLLETE BEĞENİN DİYEMİ YALVARICAM
beğenilileri hep zaten ya sahte ya hileciler kazanıyor.
20 sinde bitiyordu 24 yaptılar
Yarışma üzerine yarışma yapıyoruz...
Yine açılışa özel sayfamızı beğenen 2 üyemize çekilişle Sony Dijital Fotoğraf Makinesi verilecektir. Çekilişe katılmak için sayfamızı beğenmeniz yeterlidir.
Herkese bol şanslar dileriz...
Yarışmamız tüm hızıyla devam etmektedir. Hilen yapan kullanıcılarımız en kısa sürede eleneceklerdir. Yarışmamıza katılıp cep telefonu ve bir çok güzel hediyemizi kazanabilirsiniz.
İlginiz için teşekür ederiz.
inansakmı bilemedim
beğenmeli oldumu dilenci gibi hissediyorum kendimi.....
dilenci olsak nolur ki son bikac gün gelecek gene fake hesapları olanlar sanki tek tek begenilere bakacak firma anlayacak sanki o nedenle ne dilenci olmaya nede sonunda sinir olmaya gerek yok:)