pazartesiden beri hastanede yatiyorum arkadaslar.dogum zamanim geldi ama bebisim henuz gelmiyo.tum arkadaslarimdan manevi destek bol bol dua bekliyorum.hem bian once bebegim gelsin hemde hayirli ve kolay bi dogum olsun die dua ederseniz sevinirim arkadaslar.insallah hastaneden cikinca gorusmek dilegimle...
Cok gecmis olsun biran once bebeginize saglikli bir sekilde kavusursunuz umarim. Allah yardimciniz olsun
Forumda ne kadar çok hamile varmış meğer

Sağlıkla kucağına al inşallah Allah yardımcın olsun bir nefeste kurtarsın
pazartesiden beri hastanede yatiyorum arkadaslar.dogum zamanim geldi ama bebisim henuz gelmiyo.tum arkadaslarimdan manevi destek bol bol dua bekliyorum.hem bian once bebegim gelsin hemde hayirli ve kolay bi dogum olsun die dua ederseniz sevinirim arkadaslar.insallah hastaneden cikinca gorusmek dilegimle...
umarım en kısa zamanda sağlıklı biçimde bebeğini kucağına alırsın
canımm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, iyi şeyler düşün, herşey çok güzel olacak inşallah.
hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ..
dualarımız seninle hakkınızda hayırlısı olsun stres yapmayın bebeğinizle güzel haberlerinizi bekliyoruz
bebeğinizi koklayınca unutacaksınız bu sıkıntıları

olumlu düşünün herşey yolunda gider inşallah
Canım benim Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah.Pazartesinden beri inşallah sancı çekmiyorsundur
Allah yardımcın olsun, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda.