Ben çektim Cevapları vereyim arkadaşlar ;
Sırasıyla ;
İstanbul
Mevsim Değiştiren
Toplam 3 oyun var sitede
Diğer soruları unuttum

.Siz söyleyin ben vereyim onlarında cevaplarını
herkes 3000 yaparken ikinci arkadaş 6000 yapmış hele birincisine hiç bi şey demiyorum birinci sıradaki 35995 yapmış hile de bu kadar yapılmaz ki daha ne diyeyim
herkes 3000 yaparken ikinci arkadaş 6000 yapmış hele birincisine hiç bi şey demiyorum birinci sıradaki 35995 yapmış hile de bu kadar yapılmaz ki daha ne diyeyim 
hile yapılsın yapılmasın onemı yok dereceye gore odul fln yok cekılıs denıyor
katılım koşullarını bulamadım yaws
Kayıt ol bolumunde kayıt formunda katılım kosulları yazıyor ....
Cekılıslere oyun oynayarak katılanlar ıcın ılk hafta 5ps3 + 2 muzık setı
anketı yanıtlayarak cekılıslere katılanlar arasında ıse her hafta 3 kısı muzık setı kazanıyor ...
ya orası öyle de millet bunu nası yapıyor bide reklam gb koymuş oraya puanını.
Ellerinde program var işte oyle yapiyorlar.Bizde suc kullanamdığımız dicem artık.Herkes kullansa koşullar eşit olucak.Bariz o duruma getirdiler artık oyunları.En yetenekli deilde en iyi hileyi bulan oldu napalm.
Çekilişse super ama
baskette merdivenli yeri nasıl geciyoruz.. camdan bi bayan cıkıyo ya ordan gerisine nasıl gecicez???
Çok saolun arkadaşlar sayenizde içim rahatladı.Su serpildi, valla şu oyunlarda naısl bir hile yapıyorlar cok merak ediyorum.Zaten puanla olsa oyun ve 20 binlerle birinci olsalar şikayet ederdim imkansız çünkü