sesi iyice kısılmış. kıyafette tam bir facia.bilemiyorum ama bence kötüydü.
bence performansı hiç de iyi değildi
Ben en çok azerbaycan ı beğendim.
görüntü vardı,ses yoktu.Görüntüsünü de beğenmedim.Yırtmaçlı kıyafet yerine başka türlü olabilirdi.Dansöz kıyafeti gibi olmuş.Birde dinlediğimiz ses Hadise nin değildi sanki.Canlı performansını hiç beğenmedim.
çok haklısın ya sesine ne olmuştu kızın

türkiyedeki kot pantolonlu performansını sergileseydi eminim ilk 3 te olacaktı belki 1. bile olabilirdi..
bence şarkının müziği super ama yaptığı dans gerçekten de çok iticiydi.hiç asil bir dans değil. bizim ülkemizi erovisionda temsil edecek bir dans hiç değil.kıyafette aynı şekilde.Ülke olarakta bize yakışmayan tarzda.çok seviyesiz bir danstı bence. diğer ülkelerden bile böyle dans eden olmadı.sesten ziyade başka şeyler ön plandaydı.2003 erovision sertap erenerin kıyafeti ve dansıyla kıyaslanamaz diye düşünüyorum.ses olarakta kıyaslanamaz.yine de 4.olması ülkemiz için iyi bir başarı.gönlümüz 1.olmasını isterdi.ama olamayacığı belliydi.
bi kere sesi hiç çıkmadı hadisenin sesinden çok arkadaki adamın sesi geliyoduuu hiç beğenmedimm sahnedeki halini norveç çok hoşuma gitmişti ve nitekim 1. oldu hakettiler bencee ben tahmin etmiştim 1. olamayacağımızı bu sahne performansıyla
hadisenin sesi, dansı,kıyafeti berbattı ama norveçte okadar iyi değildi komşu komşuya verdi oyunu. hersene biz ermenistana oy veriyorduk tabular yıkıldı bu sene ilk defa bize ermenistandan oy çıktı almanyadan 12 bekliyordum 10 geldi yinede 4 olduk azeri kızın dansı ve sesi güzeldi 1.olabilirdi
sesi hiç çıkmadı gerisi iyidi
ben daha çok erkek vokalin sesini duydum. dans etmedi bile .tanıtım gecesindeki kıyafeti ve dansı çok çok güzeldi.