oğlum için güzel bir kumbara alacagım elınde olan varsa takas yada alabılırım ..
.uygun olursa tabi...
oğlum için güzel bir kumbara alacagım elınde olan varsa takas yada alabılırım ..
.uygun olursa tabi...
bende kumbara hastasıyımdım çocukken

ben bu yaşımda bile çok kumbara aradım bulamadım istediğim gibi.ilginç eşya satan sitelerdekiler dandiğin dandiği
bende var bi tane

eski 6gen plastık

oğlum içinde degısık guzel bişey bulamadım bende aradım ama ... ha çok pahalı yada guzel degıl
bende var bi tane
eski 6gen plastık 
oğlum içinde degısık guzel bişey bulamadım bende aradım ama ... ha çok pahalı yada guzel degıl
oglunuz kac yasında oglunuzla bırlıkte yapmayı denesenız hem sadece sıze aıt olur bence daha orjınal hemde cocugunuz harıka bır zaman gecırmıs olur
bunlarda güzel cocacola dükkanından ama tuzlu biraz
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bu siteye bakın derim birkaç çeşit var.birde buranın kampanyası var facebookda saadet zinciri diye ordan da para biriktirip bedavaya almanız mümkün.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
kumbara veren kampanya yokmu ...
bende bir kumbara var uğurböcekli çok hoş ilginizi çeker mi bilmiyorum,akşam resmini ekleyebilirim ?
bende bir kumbara var uğurböcekli çok hoş ilginizi çeker mi bilmiyorum,akşam resmini ekleyebilirim ?
tmm. olur ... yada mumkunse ınternette bı rastırın belkı fotoğrafı vardır .. varsa adresı bana yollayın bakayım..