twitter da bu yarışmalarla ilgili sıralamayı tam olarak nasıl öğrenebiliriz
hocam arama kısmına yazıcaksın. Örnek @firstsakiz kampanya yaptı. kaçıncı sıradayım diye merak ediyorsan arama kısmına ''firstsakiz'' yaz ara. Bir iki deneyince kendinde ögrenirsin
ben de öyle yapıyorum da hepsi görünmüyo sanki, o yüzden sormuştum acaba tam listelemek için bi ayar falan var mıdır gelişmiş aramalarda diye
populer/hepsi yazıyor ya onu hepsi seçiyorsun degil mi? Bir de çok eskiye gitmiyor..
twitter da bu yarışmalarla ilgili sıralamayı tam olarak nasıl öğrenebiliriz
hocam arama kısmına yazıcaksın. Örnek @firstsakiz kampanya yaptı. kaçıncı sıradayım diye merak ediyorsan arama kısmına ''firstsakiz'' yaz ara. Bir iki deneyince kendinde ögrenirsin
ben de öyle yapıyorum da hepsi görünmüyo sanki, o yüzden sormuştum acaba tam listelemek için bi ayar falan var mıdır gelişmiş aramalarda diye
populer/hepsi yazıyor ya onu hepsi seçiyorsun degil mi? Bir de çok eskiye gitmiyor..
onu yapmıyodum işte

, dikkat bile etmemiştim, öğrenmiş oldum sağol
yarışma sıralaması için aramayı geçen gün kullanmıştım @firstsakiz karpuz fakat bu çıkan aramada kendim hiç bir şekilde yok reply ile cevap vermiştim acaba ilgili kullanıcı beni engellediği veya spam olarak işaretlediği içinmi görünmüyorum.?önceden takip ettiklerim yeni sürümde takip etmiyormuşum gibi görünmekte tekrar takibe alıyorum bu yeni sürüm ile ilgili bir hata mı.?
yarışma sıralaması için aramayı geçen gün kullanmıştım @firstsakiz karpuz fakat bu çıkan aramada kendim hiç bir şekilde yok reply ile cevap vermiştim acaba ilgili kullanıcı beni engellediği veya spam olarak işaretlediği içinmi görünmüyorum.?
Hayir. Bazen göremeyebilirsiniz. Twitter anlık göstermeyebilir sizi. Yani bu tweet zaten karsınızdakiye ulasmıstır, öğrenseniz ne olcak? kazandıysanız size cevap verecek zaten.
önceden takip ettiklerim yeni sürümde takip etmiyormuşum gibi görünmekte tekrar takibe alıyorum bu yeni sürüm ile ilgili bir hata mı.?
Bu her zaman olan bir durumdur. O anlık twitter görünümünden kaynaklanır. Herhangi bir sorun yoktur.
ya kac gundur hastang mıdır nedır onlaraı yaptıgımda karsı tarafta cevabımı goremıyorum ne poulerde nede heosınde gozukmuyo baska bi twitter hesabındanda gözükmüyü sadece kendım goruyom acıl yardım
Arkadaslar,
yeniden aktifim veeeee sorularınızı cevaplayacagim yeniden yineden
konu guncel
Arkadaslar,
yeniden aktifim veeeee sorularınızı cevaplayacagim yeniden yineden
konu guncel
ya kac gundur hastang mıdır nedır onlaraı yaptıgımda karsı tarafta cevabımı goremıyorum ne poulerde nede heosınde gozukmuyo baska bi twitter hesabındanda gözükmüyü sadece kendım goruyom acıl yardım ne zamandır boyleyım
ne faydalı bir konu açmışsınız, tebrik ve teşekkürler.....
benim 2 sorum var..
1) Geçmiş tweetlerimi kolay bir şekilde silmek istiyorum.. mümkünse maillerdeki gibi işaretleyerek topluca.. nasıl kolay silerim??
2) bana yapılan mentionları göremiyorum, mail de gelmiyor?? mesela golftan kazandığım dondurmaları 1 hafta sonra tesadüfen gördüm, az kalsın hakkımı kaybedecektim...
teşekkür ederim..