Arkadaşlar, burada çok önemli bir noktada var, lütfen es geçmeyelim; Kazanan talihli şifreyi deforme olmamış ve okunabilir bir şekilde ibraz etmeli diyor ve (ve diyor veya demiyor) alışveriş belgesini ibraz etmeli. Düşünsenize Tiguan'ı kazandınız ve sırf alışveriş belgesini ibraz edemeniz diye hakkınız bir başkasına geçiyor. Burası çok önemli. Ben bakkaldan (son yarışmadan kazandıklarım daha açıklanmamıştı) sırf çekiliş için 5 tane nescafe aldım, 5 nescafe için de fiş istemedim, küçük bakkallarda artık fiş de vermiyorlar. ALIŞVERİŞ BELGESİNİ İBRAZ ETMEK ZORUNDULUDUR kısmına çok takıldım, bunu netleştirmek gerek. Sayfalarına yazıyorum şimdi...
bu şifreyi illa sms göndermemızmı gerekıyor ...
yoksa ınternette bı sıte var ordan olurmu
iki tane şifre var bende
firmalar böyle hediyeler durumunda mili piyango idaresi ile çalıştığı içn baştaki şartları tek tek arıyorlar.Bence ibraz etmek zorunludur.Bu katılım koşullarında var.Ben sırf bir ismdeki harf yanlışlığı yüzünden tablet bilgisayarı alamadım.Araba söz konusu olunca eminim didik didik edeceklerdir
İNTERNET SİTESİNE GIRIP YOLLADIM..
birde sadece aerabamı verıyorlar yanı 2, 3, bişey yokmu:)
en iyisi gidip bi marketten içinden şifre olan çoklu paketten alıcaz fişide saklıycaz tamamdır
en iyisi gidip bi marketten içinden şifre olan çoklu paketten alıcaz fişide saklıycaz tamamdır 
Tiguan'lar başkalarına gittiğinde biz de bakıp bakıp aldığımız o çoklu nescafeleri içer dururuz, ahhh ulen ahh diye diye:)
Tiguan'lar başkalarına gittiğinde biz de bakıp bakıp aldığımız o çoklu nescafeleri içer dururuz, ahhh ulen ahh diye diye:)
yapcak bişey yok almassın çıkar bu işler böyle ya çıkarsa diye için içini yiceğine sen nescafe iç daha iyi
eşim ve benden iki kere girdim 6 paket geldi çok şaşırdım