Gönderen Konu: bel fıtığı hakkında öneri bekliyorum  (Okunma sayısı 2893 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
bel fıtığı hakkında öneri bekliyorum
« : 08 Aralık 2011, 13:52:32 »
arkadaşlar,buraya yazıyorum çünkü çevrenizde ya da bizzat yaşayanınız vardır.babam bel fıtığı ameliyatı geçirdi 6 ay kadar önce amcak ağrıları şiddetlenince tekrar mr çektirdi,tam olarak geçmemiş tekrar ameliyat demişler.bu konuda iyi bir doktor ,fizik tedavi ya da farklı önerisi olan var mı?süreci yaşamış ya da haberdar olanlardan öneri bekliyorum.çok kötü durumda 2 adım yürüse ağrıdan ölüyor,ekmek almaya dahi gidemiyor artık  :(
moustache pig :D

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: bel fıtığı hakkında öneri bekliyorum
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2011, 13:55:09 »
çok geçmiş olsun canım benim bildiğim iyi bir doktor yok ama doktor ismi dışındabir öneri getirmem doğru olmayacağını düşünüyorum

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2011, 13:56:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
çok geçmiş olsun canım benim bildiğim iyi bir doktor yok ama doktor ismi dışındabir öneri getirmem doğru olmayacağını düşünüyorum

çok sağol cnm..biz de sürüncemede kaldık.daha 6 ay oldu ameliyat olalı,tekrar ameliyat demişler.ameliyatla geçmiyor fizik tedavi de önermiyorlar gerçekten arada kaldık  :-\
moustache pig :D

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2011, 13:59:52 »
özelinize mesaj atacağım... :)
...

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2011, 14:35:00 »
Geçmiş olsun canım babannem ve anneannemde bel fıtığı doktordan çok memnun kaldılar, izmirde bir doktora gitmişlerdi özelden yazıyorum sana doktorun bilgilerini.

Çevrimdışı MERCAN67

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2011, 19:02:37 »
BENDEDE VARDI EL ÇANTAMI TAŞIYAMIYORDUM OKADAR KÖTÜYDÜ. ARADA KİTLENİYOR 3 GÜN KIPIRDAYAMITORDUM.  ŞİMDİ ÇOK İYİYİM.    İLGİLENENLER ULAŞSIN

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2011, 10:45:43 »
Benim bir tanıdığım "kuru iğne tedavisi" adında bir tedavi ile ilaçsız tedavi uyguluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2011, 10:58:54 »
benimde 2 belimde 2 boynumda 4 fıtığım var cok zorlanıyorum özellikle boynumdaki artık hayatımı  kısıtlıyor cok ağrılarım  oluyor.haftaya belki fizik tedaviye bşlıcam  uygun olursa kış cok ağır burda yoksa yaza kalcak tedavim

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #8 : 17 Aralık 2011, 01:20:58 »
Benım annemde ameliyat olmustu 1 yıl kadar yattı hep ağrıları olmuştu. Fıtığı yani bel kısmını sıcak tutmak lazım. Ameliyattan bi süre sonra fizik tedavi oldu şimdi bişeyi yok tabi ağırlık kaldırınca aprıyor bazen sıcak su torbası ile sıcak tutunca geçiyor bide korse takanda var.
Ağırlık kaldırdığında da eşit olması lazım 2 kolda da, biri ağır biri hafif olursa inciliyo hemen fıtık azıyo. Aldırmışsa bile yine çıkıyo dikkat etmeleri gerek her türlü
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı MERCAN67

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 17 Aralık 2011, 02:17:42 »
uzun araştırmalar sonunda....2 kaşık petekli balı tavada eritip 2 kaşık  arpa unu ile bulamaç yapıp ılıkken fıtığın üzerine bağlıyorsunuz  3 gün kalıcak bu 1 kür.  1 kaç kür tekrarlanıyor. ne zaman şiddetli ağrı olursa korkmayın. ozaman sinirler geri çekilmeye başlamış demektir.. ameliyat olmadan 15  20  gün arasında iyi oluyorsunuz. bunu yapın bana dua edersiniz. ben çok çektim şimdi hiç sıkıntım yok şükür.....