bilgileri girdim sonrra katıldınız dedi ama yrışma felan yokmu
Sistemde bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Tekrar girince de sistemde kaydınız bulunmaktadır yazıyor hay uygulama gibi.
ayrıca anladığım kadarıyla sayfayı yeni beğenip uygulmaya girmeye çalıştığınızda hoşgeldiniz sayfasına atıyor tekrar. Daha önceden beğendiğim kendi hesabım girebiliyor çünkü. Farklı tarayıcılarda denedim olmadı
ayrıca anladığım kadarıyla sayfayı yeni beğenip uygulmaya girmeye çalıştığınızda hoşgeldiniz sayfasına atıyor tekrar. Daha önceden beğendiğim kendi hesabım girebiliyor çünkü. Farklı tarayıcılarda denedim olmadı
Evet uygulamada sorunlar var. Chromedan giremedim Firefox dan oldu.
Ayrıca sistemde bir hata oluştu diyor bide ama sonradan tekrar girdiğinizde bilgileriniz yazılı durumdaysa kaydolmuşsunuz demekmiş.
evet firefoxla oluyor şimdi girdim
Değerli ziyaretçilerimiz, kampanyamıza katıldıktan sonra form sayfasına tekrar girdiğinizde telefon, adres bilgilerinizi görebiliyorsanız katılımınız başarıyla gerçekleşmiş demektir, tekrar kaydolmanıza gerek yoktur. İlk kayıt sırasında "sistemde hata oluştu" mesajı alınmış dahi olsa iletişim bilgilerinizi görüyorsanız kaydınız hatasız yapılmıştır. İlginiz için teşekkürler.
kazanan kişi çiftçiymiş ihtiyacım vardı yazmış.sevindim kazanmasına.galiba organik sebze tohumları felan alabilir.
kazanan kişi çiftçiymiş ihtiyacım vardı yazmış.sevindim kazanmasına.galiba organik sebze tohumları felan alabilir.
evet öyleymiş hakikaten iyi olmuş yaa