diasa da kahve dünyasının 100gr sütlü, bitter ve beyaz tablet çikolataları 1 tl inanamadım 
20 paket aldım, kaçırmayın. çikolatalar şahane, bedava gibi
Haberim yoktu iyi oldu söylediğin yarın diadayım 
sadece diasa da mı var bunlardan
Eşimin işyerinde bayramda hediye olarak dağıtmışlar kahve dünyasının çikolatalarından ve trüflerinden tatları süperdi:)
Onun namini duyduk bozde.
hocam tablet çikolatayı diyorsanız kaçırmayın 1tlye. kutusu bile karton, çok şık. ülkerin çikolataları ne ki yanında
canm ben hiç sevmem çikolata ağzıma sürmem ama kızım ve eşim bayılıyo resmen
bende alıyım bare hala satıyorlar dimi bunu drajesi varmı dialarda
draje yoktu. pasta yapmak için çikolata alayım dedçm yazılı pakededim dianındır işe yaramaz. etiketi gördüm inanamadım. kahve dünyası 1tl yazıyor. hem de 100gr. paketi eline alınca dünyası renklenen reklam yıldızları gibi oldum

game hanım kaldıysa kaçırmayın, kimbilir ne nefis pastalar yaparsınız onlarla
Onun namini duyduk bozde.
hocam tablet çikolatayı diyorsanız kaçırmayın 1tlye. kutusu bile karton, çok şık. ülkerin çikolataları ne ki yanında
canm ben hiç sevmem çikolata ağzıma sürmem ama kızım ve eşim bayılıyo resmen

al canım yesin nidamız da, bak ozaman ilaçları ağznıa götürüyor mu

yarasın kuzuma
diasa da kahve dünyasının 100gr sütlü, bitter ve beyaz tablet çikolataları 1 tl inanamadım 
20 paket aldım, kaçırmayın. çikolatalar şahane, bedava gibi
Bizimkilerde almış az önce yedim yine tadı süperr
diasa araştırmaya başladım kanatlanıp uçasım geldi . öyle güzle anlattınızki çikolatayı sevmeyenin bile canı çekerr
O bitteri varsa bunun Hemen alırım Kare hanım çok teşekkür pastaların içine rendeleyerek koyarım çok saol drajeyi artık şubelerinden alıcağız onlar çok uzak teşekkürler
sadece diasa da mı var bunlardan
dediğim gibi tesadüfen diada rafta gördüm. bundan sonra paketi nerde görsem radarlayacağım
O bitteri varsa bunun Hemen alırım Kare hanım çok teşekkür pastaların içine rendeleyerek koyarım çok saol drajeyi artık şubelerinden alıcağız onlar çok uzak teşekkürler 
ben de bitter ve beyaz aldım sütlü kalmamıştı. 3 çeşidinden boş kutular vardı. inşaallah bulursunuz