benım degıl demı Ebrucum...uzulurum valla ya...ılk adım attık da rahatsız ettık mılletı dıye
yok canım sende mi mail attın yoksa
bana senin blogun diye sölemediler kuzum 
kız ne atması ben anlamam bıle

hem kendıne yapılmasını ıstemedıgın bıseyı baskasına yapman adiliktır...
Ben rahatsız olmuyorum,bazen unuttuklarım oluyor,katılıyorum,ben en çok facebook bildirimlerinden ,gruplara habersiz eklenip,onlardan gelen maillerden rahatsız oluyorum.
Arkadaslar kampanyacılar rahatsız olmayabilir ama kampanyacı olmayanları dusunun onlar için gercekten sinir bozucu
bana da hiç tanımadıığım birinden gelmiş öyle bir mail. hala duruyor gelen kutumda okudum geçtim öylece hala soramadım kim olduğunu. ama tanımadığım birinin böyle bir mail atması gerçekten rahatsız edici.
bende bundan pek rahatsız olmuyorum ama aynen grplara ekleniyorum oralarda kim ne paylaşırsa devamlı bildirim olarak geliyoo bakmıyorum bilee
gruplar beni de rahatsız ediyordu, bildirme seçeneğini nasıl etkinleştireceğimi keşfettim, artık her eklendiğim grupta bildirimleri kapatıyorum, mail de almıyorum
ben çok rahatsız oluyorum bizim forumdan bunu yapan arkadaslar var bir de niye mail atıyorsun diye cevap verince çirkefleşiyorlar. Bir kampanya ugruna insanlıktan çıkıyorlar. geçen banada geldi denedim biliyorum koleston ile ilgili. başlığıda büyük yazmış koleston kazanmak istiyorsan tıkla diye. oysaki kendi kazanacak insanları aldatıyor. ayıpr değilmi dedim sanane diye üstüne birde bi ton laf yazmış. bu insanlara ancak acıyabiliyorum başka birşey elimden gelmez..
bunların yaptığına
1- Hırsızl denir (mail adreslerimizi çalıyorlar)
2- Dolandırıcı denir (kendi kazanacağı birşey için tıkla seyret kazan gibi ifade kullanıyorlar yalan söylüyorlar)
Birde Ramazan günü hırsızlık ve dolandırıcılık yapanlara ne olur bilemem...
Evet kimisi de facede duvarında referans linkini veriyor katılın hediye kazanın diye, gruplara haberim olmadan ekliyorlar.Bugün de facede eklemediğim bir kişi için arkadaşlık isteğinizi onayladı bilgisi geldi istek göndermemiştim oysa..
evet o da ayrı bi mevzu kazanmak istiyosan tıkla sankı ben kazancammm